Egy 11 éves kislányt akart megbecsteleníteni a nagy formátumú – gondolta, ha Ománban szabad, akkor Angliában is

Egy 11 éves kislányt akart megbecsteleníteni a nagy formátumú – gondolta, ha Ománban szabad, akkor Angliában is

11 éves kislányt akart megbecsteleníteni egy 24 éves ománi nagy formátumú Angliában. Hazaa Said a kisiskolás adataira egy közösségi oldalon talált rá, majd bombázni kezdte üzenetekkel.

Az Amanda néven szereplő felhasználó pedig válaszolt is. Elárulta, hogy ő még csak 11 éves. De Said erre azt írta neki: a kor nála nem számít, ne aggódjon! Némi kedvcsináló gyanánt le is fotózta a péniszét, és egyik üzenetéhez mellékelte a hímtagról készült képet. Amanda nem esett kétségbe, megismételte, hogy ő még kiskorú. Egyből jött is a válasz: Sebaj, ettől még lefeküdnék veled!

Hírdetés

Said még ezen a ponton sem vette észre, hogy a lány kitérő válaszai korát meghazudtoló érettségről tanúskodnak. S mindez nem is volt véletlen, hiszen Amanda neve alatt egy pedofilok leleplezésére szakosodott gyermekvédő csoport tagjai írtak.

A nagy formátumú befogása

/Angol nyelvű/

A füstös bíróság elé került, de próbálkozásáért csak két évet kapott. Azzal mentegetőzött, hogy nem tudta, hogy Angliában nem szabad gyermekkorúakkal szexuális kapcsolatot létesíteni, mert Ománban lehet, és ott ezzel nincs is semmi gondja a törvénynek – írta a brit Metro.

(Metro – Borsonline – Daily Mail – Dark Justice nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »