Egészséges embereknek nincs joguk beutazni Magyarországra

Egészséges embereknek nincs joguk beutazni Magyarországra

Ezek megőrültek? – a magyarországi kormány összehozta a legidiótább „határátlépési enyhítés” mely egy az egyben igazolja hazugság az egész covid-mizéria

Az alábbiak tükrében azt hiszem, sok-sok embertársammal egyetemben megüzenhetjük a magyarországi covid-kormánynak, hogy nem mások, mint az embereket hülyének néző, olcsó és embertelen covid-bohócok, írja Szőke Mária.

Nézzük csak a legfrissebb, a kolozsvári magyar konzulátus által leközölt, úgynevezett „határátlépési engedményeket”.

Romániából Magyarországra karantén nélkül tud utazni, aki megkapta már legalább az első oltást* Romániában, és rendelkezik ezt igazoló dokumentummal, akár magyar állampolgár, akár magyar-román kettős állampolgár, akár kizárólag román állampolgár – részletezte vasárnap a Szijjártó Péter külügyminiszter által szombat este bejelentett új beutazási szabályokat a kolozsvári magyar főkonzulátus.

*Állítólag az első oltás után, sőt közvetlenül a második oltás után sem alakul ki azonnal a védettség. Akkor miről beszélünk? Ja, az emberek oltáskönyvének diktatórikus bevezetéséről.

A tájékoztatás szerint a védettségi igazolás lehet angol és/vagy román nyelvű papír, amit az oltás után adnak Romániában.

A főkonzulátus közölte azt is: szintén karantén nélkül tud Magyarországra utazni, aki PCR-teszteredménnyel igazolja, hogy az elmúlt 6 hónapban átesett a fertőzésen*.

*Ha hinni kellene tehát a hivatalos, a magyarországi hivatalos covid-hatóságoknak , akkor tudnánk, hogy semmi bizonyíték nincs arra, hogy akinek volt covidja, annak nem lesz újra. A PCR teszt ezt amúgy nem igazolja.

Hírdetés

A 18 év alatti gyermekek szintén karantén nélkül utazhatnak Romániából Magyarországra, akár magyar személyi igazolvánnyal, akár magyar útlevéllel, akár román úti okmányokkal, ha a szülőknek van védettségi igazolásuk vagy PCR-teszteredménnyel igazolják, hogy az elmúlt 6 hónapban átestek a fertőzésen.

*Értjük nem? Az eddig nagy fertőzési veszedelmet jelentett gyerekekbe, kiskorúakba egyből nem száll bele a szuperveszélyes  covid vírus, ha anyu vagy apu „felvette” az oltást. Ezért nem lehetett a gyerekeket a nagyszülőkkel összeengedni a covid-őrültek miatt az elmúlt hónapokban? Valaki érti ezt? De komolyan…

A főkonzulátus felhívja a figyelmet: negatív PCR-teszttel, gyorsteszttel és antigén teszttel továbbra sem lehet karantén nélkül Magyarországra utazni.

*Na ez már tényleg gumiszobába illő rendelkezés. Tehát a beoltott, aki lazán fertőzhet és megfertőződhet, az utazhat, DE az egészséges ember nem utazhat karantén nélkül. Nem az emberen a lényeg, hanem azon, hogy beadják minél több embernek a kísérleti szert.

Ugyanakkor a korlátozott határsávban történő belépés lehetősége továbbra is mindenki számára lehetséges, azaz Romániából Magyarország területére 30 kilométeres távolságig, maximum 24 órára bárki beléphet.

*Értjük, értjük…a fránya covid vírus megméri kilométerre meg órára , hogyan terjedjen.És akkor ide nem kell semmi teszt, semmi akármi… mert így akkor nem terjed sehun semmi?Summa summarum, úgy tűnik, a globalista covid-terror végrehajtó kormányzatainak jelenleg legnagyobb ellensége a fizikailag és szellemileg egészséges gondolkodóképes ember.

Magyar Tudat

Megosztás

The post Egészséges embereknek nincs joguk beutazni Magyarországra appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »