Egészen Svédországig utaztak az afgán "menekültek", hogy egy jót fajtalankodjanak egy hazaival

Egészen Svédországig utaztak az afgán "menekültek", hogy egy jót fajtalankodjanak egy hazaival

Öt afgán elkövető több mint egy órán át szodomizált egy 15 éves fiút egy svédországi erdőben, Uppsala városában. A szintén afgán áldozatot megverték, majd egy erdőbe vonszolták, ahol kést szegeztek neki – a kamasz fiú a fenyegetés hatására engedett a nemi erőszaknak.

A csoportos “aktust” az elkövetők egyike egy videokamerával örökítette meg, a felvételt pedig másnap egy közösségi médium hírfolyamában is közzétette.

Hírdetés

Az eset még októberben történt, mára azonban az áldozat feljelentése alapján sikerült elfogni az erőszaktevőket, akik kezdetben minden vádpontot tagadtak – egyikük azt állította, sosem járt a nevezett tetthelyen, míg ketten "semmire sem emlékeznek" az adott napról.

Ketten a későbbiekben beismerték, hogy valóban ütlegelték a 15 éves fiút, akit szája betapasztása után egy erdőbe rángattak, majd a fák sűrűjében szexuálisan is bántalmaztak – közben többször is leköpték és a hátába haraptak. Mint kiderült, a történet szereplői mind ismerték egymást, ám a lehetséges indítékot egyelőre homály fedi. Az egyik elkövető védőügyvédje, Stefan Wallin elmondta, ügyfele sem tagadni, sem beismerni nem kívánja a vádakat, aznap ugyanis alkoholos befolyásoltság alatt állt.

Az elkövetők egyedülálló, menedékkérő kisebbségként érkeztek az európai országba, ahonnan most mindnyájukat kitoloncolhatják – rövidesen tárgyalásukra is sor kerül.

(Daily Mail – Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »