Egészen megdöbbentő Premier League-rekordot állított fel egy focista (hőtérképpel)

Egészen megdöbbentő Premier League-rekordot állított fel egy focista (hőtérképpel)

Gerard Deulofeu 13-szor ért labdába a Manchester City ellen, a Watford nyolc gólt kapott, innen minden kiszámítható…

Hányszor, de hányszor hallotta bármelyik futballista a zrikálódó társaitól, hogy „Megtalálta a posztját!” Erős a gyanúnk, hogy Gerard Deulofeu is megkapta ezt néhányszor, ha a társai szembesítették a Manchester City elleni szereplésének hőtérképével.

Ebből világosan látszik, hogy a Watford középcsatára, akinek csapata 8-0-s vereséget szenvedett a Premier League hétvégi fordulójában a címvédő Manchester Citytől, leginkább a középkezdésekben jeleskedett.

Hírdetés

A Marca spanyol sportnapilap idézte az Opta statisztikai adatait, melyek szerint 13 passza volt összesen az alatt a 77 perc alatt, amelyet a pályán töltött, nem tudott helyzetet kialakítani, egy szabadrúgást sem harcolt ki, nem ért célba a négyből egyetlen szöglete sem.

A legjobb a középkezdésekben volt, azokat hibátlanul hozta.

A hőtérképen jól látszik, hogy a legtöbbször a kezdőkörben bukkant fel a korábban a Barcelonában és a Milanban is futballozó csatár.

Pep Guardiola egyébként klubcsúcsot ért el a Manchester Cityvel a 8-0-s győzelemmel. A spanyol (katalán) mester korábban háromszor nyert már bajnoki meccset ezzel az eredménnyel, kétszer a Barcelonával (2010–2011 az Almeria, majd 2011–2012 az Osasuna ellen), egyszer pedig a Bayern Münchennel is sikerült ez, a HSV ellen, a 2014–2015-ös szezonban.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »