Egerszegi rémtörténet egy Balog-bokszolóval: ölt, hullát erőszakolt, később a saját nagyanyját is megkívánta

Tizennégy év börtönre ítélték szerdán az egerszegi törvényszéken azt a 25 éves "fiatalembert", aki emberölés, valamint testi sértés, személyi szabadság megsértése miatt került a vádlottak padjára.

A dr. Gergye Tamás büntetőtanácsa által hozott ítélet nem jogerős, vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

A most 25 éves nagykanizsai B. Tamás 2014. június 6-­án délután a barátaival italozott, majd, hazatérve nagyanyja Szent György utcai házába, egyedül folytatta a borozást. Ehhez este már társul hívta nagyanyja élettársát is, akit rövid idő múlva számon kért a tartozásai miatt. Ekkor kijelentette, hogy ő Leonidász király, az idősebb férfi a katonája, és parancsolgatni kezdett neki. Hátratetette a kezét, hason kúszatta. A megtámadott ember az utasításoknak eleget tett, de a korábban bokszolóként sportoló B. Tamás mind indulatosabbá vált, és megverte. Arra kényszerítette, hogy letérdelve bocsánatot kérjen a családtagjaitól. Később azzal is fenyegette, megöli, ha nem költözik el. Az élettárs félelmében másnap el is hagyta a Szent György utcai házat. Egészségügyi panaszai miatt június 12-­én kórházba került, akkor derült fény a bántalmazására és a rendőrségi kihallgatásokon más bűncselekményekre is. A verés utáni napon ugyanis B. Tamás a nagyanyjára támadt.

Először be akarta csalni a pincébe azzal, hogy a kutyák lementek, amikor ezt a nagyanyja nem hitte el, ölbe kapta és tiltakozása ellenére levitte a pincébe, és a korábban általa a lakásból lehozott, odakészített ágybetétre dobta, rátérdelt, megfogta a nyakát. Az asszony azonban nem hagyta magát, kiabált, kapálózott, végül kiszabadult a szorításból és kimenekült. Az unokája utánament, és bocsánatot kért tőle azzal, hogy nem tudja, mit csinált.

B. Tamás a kihallgatásakor azonban arról is beszámolt, hogy 2013. augusztus 25-­én délután megölte apja volt élettársát, és a halottat meggyalázta. Annak idején a szakértői vizsgálat az idegenkezűséget nem állapította meg, amiben az is közrejátszott, hogy az asszony testére két héttel később előrehaladottan oszlott állapotban találtak rá.

B. Tamás a rendőrségen többször is részletesen elmondta, hogyan ölte meg a nőt, s azt is, hogy utána a holttestet az ágyra tette, lemeztelenítette és közösült vele. Az eljárás végső szakaszában ez utóbbit cselekményét tagadta, ám a holttest helyszínelésekor rögzített adatok teljesen egybevágtak a B. Tamás által elmondottakkal, amit a férfi a helyszíni kihallgatásán is megismételt, és bemutatta, hogyan végzett, mit tett a nővel. Tettének indoka: féltékeny volt az apjára, rendkívül feldühítette a gondolat, hogy az élettársak ismét egymásra találnak, és ezt meg akarta akadályozni. B. Tamás egyébként hozzátartozóinak is elmondta, hogy megölt egy nőt, de nem nevezte meg, hogy apja élettársát. Szavainak azonban nem adtak hitelt, különösen, miután az első vizsgálat az asszony halálában kizárta az idegenkezűséget.

A férfinál az igazságügyi szakértői vizsgálat személyiségzavart mutatott ki, de az elmeállapota nem volt kóros a bűncselekmények elkövetésekor, ezért büntethető.

(Zaol nyomán)

Újabb helyen tanítják bokszolni a cigányokat – úgy gondolják, ezzel terelik jó irányba őket

Pécsi késelés: Ártatlan Márkócska az apjáénál is meggyőzőbb magyarázattal állt elő: halálfélelemből szúrta hátba a magyart

Hírdetés

Az "afrikai válogatott" nélkül is van már elég bokszolónk: Balog fiataljai az utcán gyakorolnak

Szabadulóbuli: máris kijött a börtönből Dopeman gyilkos barátja – folytathatja, ahol abbahagyta

Ismét hallatott magáról a kormány szeretett ámokfutó bokszolója: ezúttal a rendőrök elől menekült – ezt is túlélte

Kolozsváron is felbukkant a "knock-out játék" – "meglepő módon" egy cigány bokszoló a meghonosítója

A kormány színes bokszolói is védett állatok: csak felfüggesztett jár az öt gyermeket kirabolni próbáló "Tájszonnak"

Az egész országban bokszolni tanítaná a cigányokat a Fidesz – összesen 30 ezer gyilkológépet fejleszthetnek ki

Nem csak bokszolni tanítja a cigányokat a Fidesz – a magyargyilkolás hatékonyabb műfajaiba is bevezetik őket – 96 millió forintból

A kormány szerint az ökölvívás nem növeli a cigányok agresszivitását, sőt lenyugtatja őket

Őszinte szavak Orbán egyik leendő bokszolójától

Félnótás Balog örül a "roma boksziskolának"

Cigánytempó: a "Balog Ökölvívó Akadémia" egyik reménységének előadásában – a 30-as tábla éber őreinek figyelmébe

"A sport kiemeli őket" – cigány kick-box-világbajnok lehet az egyik csepeli késelő

Megtaláltuk a Fidesz bokszakadémiájának éltanulóját

A négereket is felzárkóztatja az ökölvívás: az egyik világbajnokuk például megrögzött bankrabló volt


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »