Eddig Molotov-koktélos pólóval uszítottak, most eljátsszák a béke angyalát – szerintük rágalmazzák őket

Eddig Molotov-koktélos pólóval uszítottak, most eljátsszák a béke angyalát – szerintük rágalmazzák őket

A Szent Korona Rádió minapi cikkében a veszprémi Teremről írt, mely szélsőbalos rendezvények egyik helyszíne.

Füchsel Viktória tartja fent (helyi balosok támogatásával) az anarchista-antifa klubot. Az eseményt is ő szervezte, ő hívott meg osztrák szélbalos, antifa radikális szervezetet. Az ő és a többi ilyen eseményt szervező felelősségre vonása vajon megtörténik?! – kérdezik az írásukban.

A Pesti Srácok információi alapján december 11-én Bécsben, december 12-én Innsbruckban, december 27-én pedig Linzben voltak összejöveteleik. Továbbá két magyarországi egyeztető előrendezvény is volt: január 25-én Budapesten a Gólyában tartottak előadást, majd Veszprémben január 27-én. Lásd alábbi képernyőmentéseket, amiket még idejekorán lementett a Szent Korona Rádió, mikor észlelték a mozgolódást.

A bécsi Antifa Platform der Radikale Linke és a Varga “Nefelejcs” Gergő által vezetett Autonómia tartott közös előadást náluk. Szerintük ez csak félreértés, szedjünk virágot közösen! – írja szintén a hazafias portál, amely az erőszakos csoportok gyülekezőhelyének tartja a termet. (Persze a hazai antifát elnézve eddig többnyire hőzöngős gőzleeresztés lehetett ideológialag károsultak részére.)

A hely számunkra régóta ismert szélbalos, antifaklub. A hazafias szervezetek egyébként többször meg is látogatták már (lehet ezután is lenéznek egy-két sörre). Most ők is visszakoztak a kemény antifa radikalizmusból egy bejegyzés erejéig. Béke, szeretet, elfogadás. Aha… kellett nektek ide hívni a külföldi elvtársakat. Vállaljátok tetteitek következményeit antifák! – írja az SZKR az valóban mulatságosságig álságos kármentésre.

Erről a portálnak egy Jámbor András ihlette mémjük jutott eszébe:

Antifafészek akad Győrben is

Hírdetés

Győr a nacionalista színtér egyik legaktívabb vidéki bázisa, de persze az ellenséges oldal is képviselteti magát a nyugati végeken. Ez idáig egy ilyen szellemi koszfészket méltatlannak találtunk még említésre is, de a hétvége sok mindent átírt – írja a Nacionalista Zóna, alább a folytatás.

Írásom során Győr egyik underground helyszínét mutatom be az olvasónak tényfeltáró szándékkal, hogy lássák, ez a fajta „underground” mit is takar valójában.

2023. február 2-án a Győrplusz Tv merő jó szándékból – ehhez semmilyen kétség sem fér – készített egy bemutató anyagot.

Annak ellenére, hogy úgy tűnik Nagy Gyula valamilyen szer hatása alatt van az interjú során, azt lehet mondani, megható a felvétel. Rendkívül sok energiával megvalósított gyerekkori álom, egy olyan létrejött közösségi tér, mely a város kultúráját gazdagítja. Itt szeretném leszögezni még egyszer, hogy a helyi tv minden bizonnyal nem azért készítette a riportot, hogy ezt a fajta kultúrát népszerűsítse.

Látható ugyanis a riport közben egy hűtő, egy nagy „A” betűs matricával az oldalán. De ez az „A” betű vajon mit is takarhat? A köreinkben évtizedek óta ismert, viszont a „nagyközönség” előtt csak a hétvégén reflektorfénybe került antifa terrorszervezet jelképét.

Alább az első képen egy kurdisztáni terrorcsoport látható, alatta pedig egy antifa utcai zavargáson lobogó zászló.

Ezért egyértelműen kimondható: a Beton nevű hely egy antifa, azaz szélsőbaloldali kígyófészek!

Rendkívül álságos jelszavaik, mint kultúra, humanizmus, a hétvégén koponyákon viperával kopogtatott be hozzánk. A merényletekkel kapcsolatban tudjuk, hogy jóval több ember volt benne, mint akik kézre kerültek. Hát, tegyük fel a kérdést, hogy ezt az ideológiát követő emberek, főleg a határ közelségét alapul véve, vajon segíthették-e egymást?

Sokat mond a Beton fesztiváljain az étkezést biztosító szintén antifabrigád is, azon, hogy az Autonómia nevű szervezettel kapcsolatban lehet, már meg sem lepődünk. (A Food Not Bombs aktivistái jellemzően háborúellenes, filantróp anarchistáknak mondják magukat, jó kérdés, hogy Győrben pontosan kikről és milyen eszme képviselőiről van szó, a humanizmus gyakran álca – a szerk.)

Nem úgy néz ki, mint aki szeret füleseket osztogatni, de nagy valószínűséggel 2020-ban adhatott egyet. (Persze jelentgetőből biztos akad Győrben is… – a szerk.)

E hét pénteki rendezvényükön pedig több ismert hazai szélsőbalos banda társaságában egy osztrák antifa punkzenekar lépett fel, alább látható a buli flyere:

Ha valakit felháborít, hogy Győr városában milyen helyet üzemeltet Nagy Gyula, akkor a HIVATKOZÁSRA kattintva érhető el a hely Facebook-oldala, és Nagy nyilvánosan megosztott telefonszáma.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »