Ebihoreanul: halálos kimenetelû balesetet okozott a Bihari Napló fõszerkesztõje, Kristály Lehel

Ebihoreanul: halálos kimenetelû balesetet okozott a Bihari Napló fõszerkesztõje, Kristály Lehel

A lap szerint Kristály Lehel Magyarországról tartott haza, ahol részt vett a Sátoraljaújhelyen megrendezett Kárpát-medencei Nyári Szabadegyetemen, amelyet az erdélyi Tusványos szervezői rendeztek meg ezúttal Magyarországon.

A rendezvényről indult haza Nagyváradra a Bihari Napló főszerkesztője, amikor július 25-én, amikor egy szabálytalan előzést hajtott végre Bihar község területén, és frontálisan ütközött egy Mercédesszel, melyet egy 38 éves, szalontai férfi vezetett.

Hírdetés

A Mercédesz sofőrje, valamint a hátsó ülésén utazó 6 éves gyerek meghalt. Az jobboldali ülésen utazó 34 éves nő, az elhunyt gyerek édesanyja és a sofőr felesége, valamint a hátul ülő 15 és 17 éves lányok súlyos sérülésekkel lettek a kórházba szállítva. A nő sokkos állapotba került gyereke és férje elvesztése miatt, a hatóságok közölték, hogy pszichológiai tanácsadásban részesül.

Kristályt is kórházba szállították, kedden pedig meg is műtötték – az operáció állítólag sikerült. A vele utazó, elöl ülő 15 éves fiát szintén kezelik, állapota stabil.

A rendőrség vizsgálja az ügyet, emberölés és súlyos testi sértés okozásának gyanújával. (ebihoreanul.ro, hírszerk.)

Fotó: rendőrség


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »