Ebben nagyot tévedett Lionel Messi

Ebben nagyot tévedett Lionel Messi

Miután a marokkói válogatott tizenegyesekkel kiejtette a spanyolokat, nyilvánvalóvá vált, hogy Lionel Messi tévedett.

Az argentin szupersztár ugyanis megtippelte az elődöntő mezőnyét, másképpen, elmondta, melyik négy csapatot tartja a legnagyobb favoritnak – de arra számított, természetesen, még a kedd délutáni – nyolcaddöntő előtt, hogy a spanyolok is eljutnak oda.

„Argentína az egyik jelölt” – mondta Messi. – „Nagyon erős, és mindig a legjobbak között van. Ezt Ausztrália ellen ismét igazoltuk.”

Hírdetés

„Minden világbajnoki meccset megnézünk, amit csak tudunk” – árulta el, majd rátért az ellenfelekre.

„Brazília a Kamerun elleni vereség ellenére nagyon jó formát mutat. Az egyik nagy favorit. Franciaországnak is jól megy, Spanyolország pedig, annak ellenére, hogy veszített Japán ellen, egy olyan csapat, amelyik nagyon jól játszik, nehéz elvenni tőle a labdát, sokat birtokolják. Nehéz legyőzni őket.”

Messi elmondta a véleményét a németek kieséséről is: „Meglepett, hogy kiestek. Sok kiemelkedő játékosuk volt, egy fiatal csapat, amelyik mindig a világbajnokság legjobbjai között van. Meglepő, hogy ismét nem jutottak tovább a csoportból, de ez is mutatja, milyen nehéz a világbajnokság. Nem a válogatott neve számít, hanem az, hogy mit mutatsz a pályán.”

Nyitókép: MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »