Eb: halálos fenyegetések zúdultak a dán kézisekre

Eb: halálos fenyegetések zúdultak a dán kézisekre

Csalódott izlandi szurkolók fenyegető üzenetei lepték el a közösségi médiát.

Ahogyan arról az Infostart is beszámolt, az olimpiai címvédő Franciaország elődöntőbe jutott a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon, miután óriási csatában 30-29-re legyőzte a világbajnok Dániát a középdöntő negyedik, utolsó fordulójában a budapesti MVM Dome-ban.

Hírdetés

Bár az izlandi szurkolók sokáig örülhettek, hiszen úgy tűnt, Mikkel Hansen és Mathias Gidsel nélkül is legyőzi a franciákat a dán együttes, s ezzel az elődöntőbe segíti Izlandot. Nos, nem így lett – izlandi és dán szempontból rémálomszerűen alakult a végjáték. A dán válogatott 27–22-re is vezetett, majd innen fordított, s nyert 30–29-re Franciaország.

A dán TV 2 tudósítása szerint a találkozót követően halálos fenyegetéseket is kaptak a dán kézilabdázók az izlandi szimpatizánsoktól a közösségi oldalakon, amit a Morten Henriksen szövetségi kapitány is megerősített – írja az NSO. „Az üzenetek közül a legrosszabb kategória a halálos fenyegetésekhez közel áll” fogalmazott a dán mester.

A beálló René Antonsen számos becsmérlő üzenetet kapott, amit a következőképp kommentált: „Szerencsére azokat, amiket írtak, soha nem mondanák el szemtől szembe. Nem hiszem, hogy helyes, ha azt gondolják egyesek, a közösségi médiában bármit írhatnak.”


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »