E-communist, avagy no speak Americano

E-communist, avagy no speak Americano

Sokak fejében agy helyett egy majom cintányérozik.

KariGeri ismét bizonyította, hogy nemcsak angolul nem tud, hanem viselkedni sem. Ez újabb két pont a hosszú listán, hogy mihez nem ért. Interjúja az E-Communist hasábjain (igazából Economist, csak átkereszteltem) azt akarja a „művelt Nyugat” számára sugallni, hogy itt van egy remek kandidátus a miniszterelnöki posztra, aki magas és sovány.

KariGeri elvi elkötelezettségről is beszélt, na meg a stílusról, amiről, ugye, tudjuk, hogy az maga az ember, LOL… Elvi elkötelezettség az őskommunista Gyurcsány-párt iránt, vagy esetleg a náci Jobbikkal való összeborulásra gondolt? Mert ha igen, akkor ott komoly problémák vannak a fogalmakkal is. Akár azt is mondhatnánk rá, hogy unprincipled, áh, hagyjuk, úgysem értené.

Stábja ügyesen megkomponálta a bocsánatkérést a Facebook-oldalán. Ezzel akarták bizonyítani, hogy nemcsak harcosan támad, hanem bocsánatot is tud kérni ez a great city mayor. Ez akkora színjáték, mint az eddigi karrierje.

Persze most, hogy leszerepelt, újra elővette a warrior énjét, és nekiugrott Palkovics miniszter úrnak és a Fudan terveinek. Megint kínai kommunista pártozik és az egyetem költségein rugózik. Amit ő maga a 40 rabló tanácsadójával egy év alatt eltapsolna. 250 milliárdból azon sírna plakátokon, hogy nincs pénz, a maradékot pedig szétosztaná jutalomként a korrupcióellenes, demokratikus ellenzéknek (big sarcasm). Kicsit elromantikázott London polgármesterével készített közös fotójuk felett, szerintem még a selfie-hez is tolmács kellett.

Hiszen milyen remek dolog, ha évente egy csomó embert leszúrnak a terroristák a nyílt utcán, és életveszélyes no go zónák alakulnak ki, ahol nigériai vagy pakisztáni bandák uralják a terepet.

Hírdetés

Azt viszont láthattuk last weekend, hogy országvezetői babérokra tör, ha nem is tette meg a nagy bejelentést, hogy indul a miniszterelnöki előválasztáson. Mesélt a tv-ben a négyszögletes kerek erdőről és a vidéki vízgazdálkodásról… dömdödöm… Vízibicikliutat akar festeni a Tiszára? WTF? Mi köze neki az ország dolgaihoz?

By the way, Sir, nem kellene egy kicsit a várossal foglalkozni, amit megesz a kosz? Ragadnak az utcák és az aluljárók. A Blaha egy putri, minden tele hajléktalanokkal, pedig Mr. Nice Guy megígérte, hogy fedél lesz minden homeless feje felett.

A baloldali összerogyás persze még mindig a vakcinákra kiadott pénzt sokallja, meg „mészároslőrincezik”, fudanozik, ám semmi „felháborésön” KariGeri be nem váltott ígéretei miatt. Komolyan, néha elképzelem, ahogy sokak fejében agy helyett egy majom cintányérozik.

Yes, a monkey with a cymbal.

Georg Spöttle – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »