Dzsudzsák: Remélem, hogy holnap szólnak, és irány Berlin!

Dzsudzsák: Remélem, hogy holnap szólnak, és irány Berlin!

A magyar válogatott csapatkapitánya gyakorlatilag arra vár, hogy a Hertha BSC túladjon Ronnyn, és akkor szabad az út Berlinbe. Mint mondta, már világos számára, hogy a Dinamo csapatától száműzték és most az lebeg a szeme előtt, hogy szeptember elejére jó formába kerüljön.

„Arra várok, hogy végre elmehessek a Herthába” – nyilatkozta Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak. A lapnak adott hosszabb interjúból kiderül, hogy a magyar válogatott játékos gyakorlatilag egy perc alatt egyezett meg a lényegi kérdésekben Dárdai Pállal. „Jössz? Jövök! Tudnod kell, nincs sok pénz. Nem baj, akkor is jövök. Oké, köszönöm. Én is” – írta le a beszélgetést Dzsudzsák a volt szövetségi kapitánnyal.

Hírdetés

Mint mondta, elsősorban attól függ az átigazolás, hogy a berlini együttes túl tud-e adni Ronnyn. Ha ez nem sikerül, akkor a játékos marad Moszkvában. A magyar válogatott csapatkapitánya kiemelte: „Tényleg szeretnék a Herthában játszani, de a Herthának is akarnia kell, hogy ott folytassam.” Hangsúlyozta, hogy vannak más lehetőségei, de egyiket se fogadná el jó szívvel.

A moszkvai csapat az utóbbi időben igencsak mostohán bánt a magyar játékossal, mert nem írta alá a szerződéshosszabbítást. A játékos kifejtette, számára nem derogál a Dinamo Moszkva második csapatában futballozni, a legfontosabb ugyanis az, hogy szeptember elejére jó formába kerüljön. Mint mondta, húzóember akar lenni a válogatottban és a maximumot akarja nyújtani, de ehhez játszania kell.

„Nem fogom fel tragédiaként, ami mostanság velem történik, de azt sem jelenthetem ki, hogy hidegen hagy. A legrosszabb az egészben, hogy az elmúlt három hétben megfosztottak attól, amit a legjobban szeretek. Az mindennél jobban bánt, hogy nem futballozhatok. Száműztek, ez most már világos” – fejtette ki a mellőzéséről.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »