Dzsudzsák nélküli magyar válogatott? Sokak (rém)álma válhat valóra

Dzsudzsák nélküli magyar válogatott? Sokak (rém)álma válhat valóra

Dzsudzsák Balázs. A szurkolók egy része szinte isteníti, a kritikusabbjai pedig na magyar válogatott közelébe sem engednék. Míg az Eb-n remekelt, azóta válogatott szinten nem hozta azt a formát, amit elvárhattak tőle a szurkolók, így a legtöbben úgy vélik, semmi keresnivalója sincs a nemzeti tizenegyben – legalábbis addig, amíg nem tud valamit letenni az asztalra.

Nos, úgy néz ki, hogy a Marco Rossi szövetségi kapitány nevével fémjelzett válogatott szeptemberben már a fent említett Dzsudzsák nélkül léphet pályára Finnország ellen a Nemzetek Ligájában.

Rossi a Magyar Időknek adott interjújában úgy fogalmazott, hogy

Rossi két héttel a szeptember 8-i meccs előtt teszi majd közzé a keretét.

Hírdetés

Tény, hogy nem lesz egyszerű dolga Rossinak. Míg az Eb-n remek játékot láthattunk a válogatottól, az azóta eltelt időszak jóformán csak a csalódásokról szólt, a kötelezőt sem tudták hozni a fiúk – akár önhibájukból, akár nem… Az új játékosok nem alkottak maradandót, a régiek pedig nem hozták az elvárt formát, legalábbis erre utal Rossi az interjúban:

Egy biztos: A cél a 2020-as, részben magyarországi rendezésű Európa-bajnokságon való részvétel – nem csak a pálya széléről.

Körkép.sk/kpa

Nyitókép: csakfoci.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »