Dzsudzsák: kellő küzdőszellemmel és akarattal bárki ellen lehet esélyünk

Dzsudzsák: kellő küzdőszellemmel és akarattal bárki ellen lehet esélyünk

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs szerint amennyiben a norvégok elleni pótselejtezőn látott küzdőszellemmel lépnek pályára a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokságon is, akkor bárki ellen lehet esélyük.

Dzsudzsák szerint örülhetnek, hiszen nem a legerősebb csoportba kerültek szombaton, amikor Portugáliával, Ausztriával és Izlanddal sorsolták azonos négyesbe a magyar csapatot Párizsban.

„Nem érdemes belemenni az esélylatolgatásba. Nem kell tartanunk az ellenfeleinktől, a portugálokon kívül nincsen olyan csapat köztük, amely tele lenne tűzdelve világsztárokkal”

Hírdetés

– szögezte le Dzsudzsák. Hozzátette: reálisan nézve mindhárom csoportellenfél előrébb tart a magyaroknál, de azt gondolja, ha mindannyian azt az akaratot és azt a formát hozzák Franciaországban, amit a norvégok elleni két meccsen, és azzal a küzdőszellemmel lépnek pályára az Eb-n is, akkor bárki ellen lehet esélyük.

„Az a fontos, hogy júniusra az egész csapat csúcsformába kerüljön, és akkor remélhetőleg sikerül meglepetéseket okoznunk”

– mondta Dzsudzsák.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »