Durván uszít a tévészékházban fetrengő Bangóné

Durván uszít a tévészékházban fetrengő Bangóné

Bangóné Borbély Ildikó a demokrácia egyik komoly védőbástyája, aki szót emel az elnyomás ellen, harcos marxista szólamokkal töltve be az étert. Legújabb ötlete, hogy Pro Propaganda díjat ad azoknak a vállalkozásoknak, multinacionális cégeknek, akik hirdetéseket jelentetnek meg a közmédiában, ezzel is erősítve a diktatórikus magyar kormány további elnyomását.

Az első díjátadó a Csörsz utca és az Alkotás utca sarkán lévő irodaházban székelő Bayer gyógyszergyár volt, amely Bangóné szerint óriási hibát követ el azzal, hogy hirdetést és reklámot jelentet meg a közmédiában. Bangónénak nem tetszik, hogy a gyógyszergyár szuverén döntést hoz, a hetvenes évek boldog szocializmusát visszasíró politikus ettől teljesen kijött a béketűréséből. 

A PestiSrácok.hu stábja megkérdezte Bangónét, hogy ha már propagandáról beszél, hogyan néz szembe azzal, hogy 2004-ben olyan plakáton szerepelt családjával, mely a határokon túl élő magyarok kettős állampolgárságáról szóló népszavazás kampányában a “nem” válaszra buzdított, hamis és tudatos nemzetellenes propagandát hangoztatva.

A szocialista politikus azonban megharagudott és nem adott érdemi választ, ahogy arra sem, hogy mit gondol a közmédia székházában véletlenül kiszivárgott felvételről, melyből kiderült, hogy szándékosan játszották el politikustársaival azt, hogy tarkóra tett kézzel kell a földön feküdniük.

Hírdetés

Bangóné epés és a választ kikerülő vádaskodását megnézhetik videónkon. 

Nézzen szabadidejében Bangónét!

www.pestisracok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »