Durva részletek a rendőröket ért támadásról – megszólalt a polgármester

Durva részletek a rendőröket ért támadásról – megszólalt a polgármester

Megsebesített egy késsel két rendőrt egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi Erdőkertesen – erősítette meg a Pest megyei község polgármestere.

Pásztor László a Facebookon azt írta, V. Lászlót a rendőrök a Váci kórházból a lakására szállították, amikor a férfi – még a hazaérkezés előtt – a nála lévő késsel, „előre kitervelten” a nyakukon, kezükön, arcukon megsebesítette őket.

Mindkét rendőr állapota stabil, kielégítő. V. Lászlót a Gödöllői Rendőrkapitányságon elállították.

Hírdetés

A Blikk információja szerint a támadó, V. László a helyi polgárőrség aktív tagja volt korábban, elismerésben is részesült munkája miatt. A polgármester elárulta, hogy az ő ajánlásával került be a szervezetbe. Jól ismerték őt a településen.

A lap szerint a férfinek pár éve fordultak rosszra a dolgai, miután megromlott a viszonya az élettársával. Azért folytattak ellene büntetőeljárást, mert élettársát annyira megverte, hogy annak arca szilánkosra tört. Két éve volt bűnügyi felügyelet alatt, nem hagyhatta el a települést.

A támadó korábban rengeteg videót rakott fel a Facebookra, amiken folyamatosan a hivatalos szerveket szidta, trágár szavakkal becsmérelte a rendőröket – írta a Blikk.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »