Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája

Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája

És persze ebből semmi nem igaz, nem ilyen anyagból gyúrták őket. Egyesek nem tudnak kibújni a bőrükből, csak ontják magukból a saját (?) nemzetükön élcelődést, miközben békésen rettegnek a megvetett diktatúrában, éppen a NER kitartott szalonellenzéki szélsőbalos lapjaként.

Pápai Gábor "ünnepi" karikatúrája (sajnos nem nézzük meg mindennap) tényleg új értelmet ad a mélymagyarságnak, és úgy tűnik, neki mintha másként fájna Trianon. Ugyanis erősen tartunk tőle, hogy nem az alapszerződésekkel való megalázkodásra vagy a "merjünk kicsik lenni" balos hagyományra gondolt a költő, pedig ebben az értelemben is tényleg sok kormány orra alá lehetett volna dörgölni az elmúlt száz évben. Csak éppen a Népszava nem hozta volna le, a művész úr nem rajzolta volna meg. Nem tartunk műelemzést, olvasóinkra bízzuk, hogy értelmezzék, és nevessenek rajta, ha jól esik, vagy hüledezzenek a mély társadalomkritikán önvizsgálatot tartva.

Hírdetés

Pápai szinte rossz néven veszi, hogy nem kapta meg eddig az 1920 perc hírnevet. Uszítani szoktak ellene, miközben belőle csak úgy süt belőle a jó szándék…

(Kuruc.info)

Toroczkai: feljelentem ezt a nyomorult karikaturistát a vallásgyalázás miatt – ha már a párbajt betiltották

Megint Jézus halálával viccelődnek a megfeszítők "unokái" – a vármegyések elbeszélgetésre készülnek az elkövetővel


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »