Durva dokumentum szivárgott ki! Fideszesek bemártásával fenyegetőzött Vizoviczki

Durva dokumentum szivárgott ki! Fideszesek bemártásával fenyegetőzött Vizoviczki

Vizoviczki azt írta az ügyészségnek, hogy fideszes, ezért nem szeretné feldobni a kormánypárti politikusokat, de ha sokáig szórakoznak vele, megteszi.

 
 
A diszkópápa 2013-ban, mikor még házi őrizetben volt, nyomozati alkut akart kötni a Központi Nyomozó Főügyészséggel. Az N1TV megszerezte Vizoviczki László teljes alkuajánlatát.
 
A dokumentumban Vizoviczki születendő gyerekére hivatkozva akarta elkerülni a börtönbüntetést, ezért azt írta, büntetlenség, letöltöttség vagy felfüggesztett kiszabása esetén információkkal tudna szolgálni egy országgyűlési képviselő-polgármesternek adott rendszeres, nagy összegű kenőpénzről. 
 
Az alkuból kiderül, hogy korábban, 2013. tavaszán már adott át ügyeket az ügyészségnek, amelyek kivétel nélkül a 2002-2010 közötti MSZP-s vezetésről szóltak. Ezek miatt azonban soha nem indult büntetőeljárás.
 
Vizoviczki később aztán fenyegető hangnemre vált: mint írja, eddig csak a szocikról beszélt, de sok információja van a 2010 utáni ügyekről is.

Hírdetés

 
„Soha nem szeretnék beszélni politikai elkötelezettségem, és az ország kormányzati stabilitásának megőrzése miatt. (…) Ezért tisztelettel kérem a Tisztelt Ügyészséget ne kelljen ezen ügyeket is beemelni jelen ügyem rendezése érdekében. Én nagyon nem szeretném ezt tenni, de mindenki megérheti, hogy az ország sorsáért való aggódásomat és politikai elkötelezettségemet egy ponton meg fogja haladni gyermekeim felnevelésében való részvételem igénye”  

 
– fogalmaz.
 
A teljes anyag az N1TV honlapján érhető el. Az online televíziónak exkluzív interjút adott a vállalkozó egykori bizalmasa is. A beszélgetés első részében elmondta, hogy Rogánnak négymilliós kenőpénzt vitt a főnöke, a második részben pedig arról beszélt, hogy a fideszes politikus nevét nem voltak hajlandóak jegyzőkönyvbe venni a bíróságon, mikor pedig megkérdezte, hogy mikor lesz gyanúsított Rogánból, egyszerűen kinevették. Az N1TV megtudta azt is, hogy a Kubatov Gábor által vezetett FTC kommunikációs igazgatója, Volly György médiatanácsadóként dolgozott Vizoviczkinek.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »