Durva balhé volt a szentendrei HÉV-en (18+)

Több utast is megtámadott egy nő kedd este a szentendrei HÉV-en, az Aquincum megállónál. A nő, aki többek szerint valamilyen szer hatása alatt volt, társával együtt hangosan üvöltött a vonat vezetőjével és az utasokkal, egy férfinek a pulóverét is letépte – számol be a BKV Figyelő blog.

A beszámoló szerint a nőt hiába próbálták megfékezni, leszállítani a HÉV-ről, a szerelvény a rendőrség kiérkezéséig várakozni volt kénytelen.

Az esetről a blognak egy utas videófelvételt is küldött a következő beszámolóval:

” A delikvens két nő, az erőszakos a csíkos felsőben és a rózsaszín dzsekis barátnője, aki a felvételen már próbálja csitítani a társát, de előtte nagyon is adta alá a lovat, amikor még nem voltak emberhátrányban. A nők több utast is vegzáltak, engem is, csak akkor még nem tudtam videózni, mert lefagytam, amikor nekem estek.

Hírdetés

A bazmegelésért és az álló formátumért bocs, de nagyon feldúlt voltam, a nő előtte engem is megtépett. Elképesztő erő volt benne; 100 kg vagyok és kb. 1 percig nem bírtam leszedni magamról. Azt éreztem, hogy nem enged el, csak ha összeverem, amit nem akartam. Többen mondták, hogy valami designer drogot, herbált, stb. tolhatott, én csak azt láttam, hogy totál be volt pörögve.

A jelenet végét nem vettem már fel, mivel nagyon sok utas jött már oda, többé-kevésbé normalizálódni látszódott a helyzet, vagyis inkább patthelyzet alakult ki; jó pár utas megpróbálta őket kizárni a kocsiból. Ami különösen zavaró volt, hogy baromi lassan értek oda a rendőrök, legalább 10 perc volt, de inkább 15, szerintem a Szentendrei úton folyamatosan kellene járőrnek lenni!”

Íme a videófelvétel, melynek megtekintését csak 18 éven felülieknek ajánljuk!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »