Durva baleset történt a mogyoródi Aquarénában

Péntek délután baleset történt a mogyoródi Aquarénában: Zsolt a 6-os számú kamikazecsúszda medencéje helyett a parton kötött ki, combcsonttörést szenvedett, azóta meg is műtötték – írja az Index, a portálnak egy olvasója számolt be az esetről. Bán Tamás, a létesítmény kommunikációs vezetője közölte, hogy szerencsétlen baleset történt.

Hírdetés

A cikk szerint Zsolt beütötte a lábát a medence szélén lévő lépcsőbe, eltörte a combcsontját, miközben még két-három métert repült a kockakőre. A park orvosai azonnal a helyszínre érkeztek, és mentőt hívtak.

Az esettel kapcsolatban belső vizsgálat indult, Bán Tamás szerint azonban nem a létesítmény és nem is a csúszó – aki egyébként korábban már többször is használta ezt a csúszdát – felelős a történtekért.

„Még soha nem történt hasonló eset” – mondta. Hozzátette, hogy a parknak minden szükséges engedélye megvan, az összes medencéje szabályos, a felvételek alapján pedig a sérült egyszerűen olyan szerencsétlen helyzetben érkezett a vízbe, amire nem igazán lehet felkészülni.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »