Dúró: szánalmas a jobbikos magyarázkodás, normatíva esetén nem beszélnek arról, hogy a küldöttek kegyeit keresik

Dúró: szánalmas a jobbikos magyarázkodás, normatíva esetén nem beszélnek arról, hogy a küldöttek kegyeit keresik

Megvesztegetések a Jobbikban – Dúró Dóra független országgyűlési képviselő szerint újabb hangfelvételek is előkerülhetnek a lefizetésekről. A pártból kivált politikus azt állítja, ő is tudott ilyenekről. Csütörtökön került nyilvánosságra az a hangfelvétel, amely szerint jobbikosoknak pénzt ígértek azért, hogy a tisztújításon Sneider Tamást támogassák Toroczkai Lászlóval szemben.

A Jobbikból azóta kilépett Dúró Dóra szerint egy új politikai stratégia már nem segít a párton. A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján kijelentette: a Jobbiknak olyan mértékű hitelvesztése történt az elmúlt fél évben, hogy sokkal inkább politikai csődhelyzet az, amiben a párt van.

Hírdetés

Dúró beszélt a kiszivárgott hangfelvételről is, szerinte az ügyben a hatóságnak van dolga.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/users/483731052&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

Dúró Dóra elmondta azt is, hogy jól halad a társadalmi vita a Mi Hazánk Mozgalom alapító nyilatkozatáról, és már több mint húszezren szóltak hozzá a dokumentumhoz. A végleges verziót augusztus 20-án mutatják be.

(Echo TV, videó itt)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »