Dúró Dóra: Toroczkai László beül az Országgyűlésbe

Hét mandátummal bejutott a parlamentbe a Mi Hazánk. Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese a Spirit Fm Aktuálban elmondta: bizonyos tekintetben meglepték az eredmények, másrészt viszont nem. Dúró Dóra szerint egyértelmű, hogy ellenzékváltásra van szükség. A képviselő közölte Toroczkai László beül az Országgyűlésbe, és ő lesz a Mi Hazánk frakcióvezetője. „Ismét egy olyan választáson vagyunk túl, ami a közvélemény-kutatóknak a fekete napja volt. Azt, hogy a Fidesz ilyen többséget szerezve, újabb kétharmaddal nyeri meg a választást, egyetlen kutatócég jelezte csak lehetőségként. És a Mi Hazánk Mozgalmat is alulmérte a kutatók mindegyike. Ez azért is fájó, mert rendre látható, hogy alulmérik a kis pártokat” – jegyezte meg Dúró Dóra az Atv.hu közlése szerint.

Dúró Dóra egyetért Török Gábor politológus azon kijelentésével, hogy ennek a választásnak ellenzéki oldalon egyetlen nyertese volt, mégpedig a Mi Hazánk Mozgalom. A politikus szerint ennek oka nem az ellenzék szervezeti felépítésében keresendő, hanem abban, hogy nem tudtak versenyképes víziót felmutatni a szavazóknak.

Hírdetés

„Egyértelmű, hogy ellenzékváltásra van szükség” – mondta Dúró Dóra. Azt is közölte, hogy Toroczkai László beül az Országgyűlésbe, és ő lesz a Mi Hazánk frakcióvezetője.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »