Dúró Dóra megbolondult? -Nem! Csak cukisodik ő is!!!

NIF: Megértjük a Édes Erdély aggodalmat, de szeretnénk felhívni Orbán egy nagy mondasara a figyelmüket. Orbán azt mondta egyszer, hogy “Ne azt nézzétek amit mondok, hanem azt amit teszek!” Tehát kedves Édes Erdély, felejtsétek el OV belevaló szövegeit! Azt figyeljétek inkább mit tesz!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Március 16-án este átkapcsoltam a retekklub „Magyarul Balóval” című műsorára, amelyet Baló György elvtárs vezetett.

A műsorban két szélsőségesen magyargyűlölő politikus – Kunhalmi Ágnes, Szigetvári Viktor – mellett meghívott vendég volt Dúró Dóra, a Jobbik politikusa is.

http://rtl.hu/most/magyarulbaloval/magyarul-baloval-2016-03-16

Amennyiben a youtube-rol eltűnik ez a videó, letölthető marad a NIF új-zélandi szerverén:

https://mega.nz/#!I18y0ZpA!rO19Z_dswcGCAKddd-0SeMRxupD7sUNgCAVAyT6wRjc

A műsort nézve, hallgatva egyik meglepetésemből a másikba estem, ugyanis Dúró Dóra még a két másik zsidóbérenc hazaáruló gazembert is túllihegve szidta Orbán Viktort.

Az egy nappal előbbi március 15-i ünnepi beszédjét, külön kitérve az Európát lerohanó iszlám horda veszélyeire való figyelemfelkeltő jelzéseire is, amelyet csak politikai figyelem elterelő műveletként értékelt. Dúró Dóra SZDSZ-sebb hangot ütött meg, még a stúdióban vele együtt ülő SZDSZ-es gazembereknél is.

Félreértés ne essék, számos okból joggal lehet és kell bírálni Orbán Viktort és a Fideszt, de a március 15-i beszéde ismét nagyon jó volt. Magyar hazafiként abban most nem sok bírálnivalót lehetett találni.

Nagyon helyénvaló ebben az Orbán beszédben, hogy ismét felhívta a figyelmet az iszlám bevándorlás veszélyeire, az európai nemzetek összefogására hívott fel a Brüsszelből érkező veszélyekkel szemben, a zsidó internacionalizmus nemzeteket elpusztítani akaró szándékaival szemben.

Dúró Dórának nem lett volna szabad ilyen kritikusan, a zsidóbérenc hazaáruló társait is túllihegve kritizálnia ezt az Orbán beszédet, hanem reálisan rá kellett volna mutatnia a beszéd igazság tartalmaira és csupán egy-két apróbb negatív részletre kitérnie.

A Jobbiknak kétfrontos harcot kell folytatnia, hiszen a magyarság számára az elsődleges veszélyt továbbra is a magyargyűlölő SZDSZ és annak szatelit pártjai (Együtt-PM, LMP, DK, a magukat „civilnek” hazudó SZDSZ-es gittegyletek), továbbá az MSZP jelentik. Emellett természetesen rá kell mutatni a Fidesz hazugságaira is, a titkos SZDSZ-MSZP-Fidesz nagykoalícióra is, de a fő veszélyként továbbra is az SZDSZ-t kell meghatározni.

Rövid időn belül Dúró Dórának immár ez a második megmagyarázhatatlan lépése, megnyilvánulása, amelyet az SZDSZ irányába tett.

Az első az volt, amikor a március 15-i pedagógus tüntetés alkalmával képes volt Gyurcsánnyal és bandájával együtt tüntetni, a második pedig ez a mostani Baló elvtárs műsorában tett kijelentései. (A pedagógusok valós problémáira nem úgy kell felhívni a figyelmet, hogy az SZDSZ-es gazemberekkel együtt vonulunk ki a Köztársaság térre tüntetni, hiszen magyar ember Gyurcsánnyal egy táborba sohasem keveredhet!!!)

Nem értem Dúró Dóra ezen SZDSZ-barát gesztusait, de nagyon ideje lenne ezeknek véget vetni!

Forrás: Édes Erdély

NIF: Véget vetni nem ennek kellene, hanem a JOBBIK röhejes néppártosodásának!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Jobbik, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: cuki Jobbik, Jobbik koalició, magyargyűlölő SZDSZ


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »