Dúró: a homoszexualitás propagálása helyett az anyaság szépségeit kell népszerűsíteni

A homoszexualitás propagálása helyett az anyaság szépségeit kell népszerűsíteni a Mi Hazánk szerint. Ma, az anyatejes táplálás világnapja alkalmából arra is fel kell hívjuk a figyelmet: semmi máshoz nem hasonlítható csodaszer az anyatej, ezért a szoptatást elősegítő termékek társadalombiztosítási támogatását szorgalmazzuk.

A magyarság legnagyobb problémája a demográfiai helyzetünk, és sajnos 2016 óta változatlan a termékenység: egy anyára 1,49 újszülött jutott négy éven keresztül, a korábbi emelkedés tehát huzamosabb időre megállt. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy azokban a régiókban született a legtöbb gyermek, ahol a megélhetési gyermekvállalásban élenjáró cigányság aránya magasabb, és ha mindez így folytatódik, akkor 2034-ben már több cigány gyermek jön majd világra hazánkban, mint magyar – írja Facebook-oldalán Dúró Dóra, a nemzeti párt elnökhelyettese.

Hírdetés

A fentebbiek mellett mai sajtótájékoztatóján kifejtette a párt anyatejbarát javaslatait és kitért a szoptatás egészségügyi előnyeire is:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »