Đurić: Újvidék készen áll támogatni minden jó beruházást, amely Magyarországról érkezik

Đurić: Újvidék készen áll támogatni minden jó beruházást, amely Magyarországról érkezik

Milan Đurić, Újvidék polgármesterének helyettese ma fogadta Zavarkó Árpádot, Magyarország újvidéki tiszteletbeli konzulját, közölte a város sajtószolgálata.

A polgármester-helyettes üdvözölte Zavarkót, aki október óta látja el a bácskai és szerémségi körzet konzuli feladatait, és megköszönte neki első hivatalos látogatását. A konzul rámutatott a Szerbia és Magyarország közötti jó kapcsolatokra, és átadta Pintér Attila, Magyarország szerbiai nagykövetének üdvözletét a polgármester-helyettesnek.

Hírdetés

Milan Đurić bemutatta vendégének Újvidék gazdasági és fejlesztési lehetőségeit. Kiemelte, hogy a város nyitott az új beruházások felé, és készen áll támogatni minden jó beruházást, amely Magyarországról érkezik. A tárgyaló felek érdeklődésüket fejezték ki a gazdasági és a beruházási együttműködés terén, és arról beszélgettek, hogy miként tudnák javítani az ilyenfajta együttműködés Újvidék és több magyarországi város között, áll a közleményben.

Vajdaság Ma

The post Đurić: Újvidék készen áll támogatni minden jó beruházást, amely Magyarországról érkezik appeared first on Külhoni Magyarok.


Forrás:kulhonimagyarok.hu
Tovább a cikkre »