“Dugovics Titusz a dugó feltalálója” – Fullba nyomja a népbutítást az RTL Klub

Újabb “értékes” tartalommal hergeli a konzervatív, nemzeti érzelmű polgárokat az RTL Klub. A külföldi tulajdonban lévő bulvárcsatorna gyerekeknek is megtekinthető szexuális tartalmak közzététele után most nemzeti értékeinkbe szállt bele két lábbal. A Való Világ című műsor kilencedik szériája fut épp a csatornán. Már egy hete sikerült hangos ellenállást kiváltaniuk eddigieknél is primitívebb, semmitmondóbb produkcióval, amelybe a nyílt társadalom értékrendjét zászlóra tűzve szexuális identitászavarral küzdő, és fekete szereplőt is beválogattak, ugyanis azonnal az első adások egyikében szexuális aktust mutattak be a képernyőn, persze főműsoridőben. Ezután a villalakók szellemi képességeit csillogtatták meg egy rövid összevágott videóban, ami az interneten terjed. A műveltségi teszt során a szereplőket magyar irodalmi, történelmi és földrajzi, mellesleg általános iskolás szintű kérdésekkel vizsgáztatták. A válaszok szerint – amit az RTL Klub fel is vállal, hiszen bevágta az összeállításba – a villalakóknak, mint a bulvár média legfrissebb sztárjainak fogalmuk sincs arról, mi a Tüskevár, ki Dugovics Titusz (szerintük a dugó feltalálója – a szerk.), sőt, a magyar történelmet különben is primitív dolognak tartják, Magyarország szomszédja pedig a VV-hülyék szerint Görögország, talán Svájc, de Olaszország biztosan, hiszen oda busszal is el lehet menni.

Hírdetés

Nagyon úgy tűnik, az RTL Klubnak nem volt elég, hogy a közelmúltban ugyanezen műsor negyedik szériája során alkalmazott hibás korhatár-besorolás miatt 143 millió forintos büntetést kapott, valamint újabb eljárás is indult ellenük a Szenzációs négyes című produkció miatt, amelyet szerintük a 12 éven aluliak is nyugodtan nézhetnek a meztelenkedés és szexuális utalások ellenére. Tovább feszegetik a pofonládát…A Való Világ 9 erősebben nyitott, mint eddig bármelyik “reality” műsoruk. Az adásokat hétköznap 22 órától, vasárnap 17 órától vetítik, amelyek tele vannak trágárkodással és minden percben olyan viselkedést állítanak példaként a fiatal generációknak, mint a nyílt szexuális kapcsolatok, szexuális devianciák, alkoholfogyasztás és még hosszasan sorolhatnánk.Konzervatív értékrendű tévénézők gyakorlatilag az első adásnap óta tiltakoznak, és a műsor beszüntetését követelik, amely nyíltan értékromboló és most már azt is bebizonyította, hogy semmibe veszi a nemzeti értékeinket. Az RTL Klub számára nyilván vicces, hogy lábbal tiporhatják, becsmérelhetik történelmünket és irodalmunkat. Mert ami történt, az a butaságon messze túlmutat.A villalakók a rögtönzött műveltségi teszten négy kérdést kaptak:
Melyik hónap 28 napos?Hol található a Tüskevár?Ki volt Dugovics Titusz?Mely országokkal határos Magyarország?A videó összeállítás alapján elmondható, hogy az RTL Klub kirakatembereinek a fele legalább azzal tisztában van, hogy a február hónap 28 napos, azonban az alapműveltségük ezen a ponton véget is ér. Azt például a 12 szereplő közül kettő tudta, hogy a Tüskevár regény. Egyikük közülük is megjegyezte, hogy utál olvasni, tehát nem olvasta, így ennél többet nem is tud róla. Arra a kérdésre, hogy hol található a Tüskevár, volt aki úgy felelt, Egerben, de a válaszok között szerepelt Kaposvár és Mohács is.
“Én olyan vagyok, hogy ami nem érdekel, azzal nem foglalkozok, az ilyen Tüskevárak nem” – így az egyik macho.
A legfelháborítóbb mégis az, ahogy Nándorfehérvár hőséről nyilatkoztak. A Való Világ fekete, félig állítólag olasz hőse szerint – amit fennhangon adott elő, miután közölte, hogy a kérdést sem érti – “Dugivocs Dugó a dugó feltalálója”. Az egyik szőke díva nem is rejtette véka alá, hogy ő bizony gyűlöli a történelmet. Úgy gondolja, hogy a “történelem egyébként is primitív dolog”. Öröm az ürömben, hogy legalább két szereplőnek derengett, hogy a törökökhöz van köze Dugovicsnak, aki talán valami hadvezér volt és mélybe vetette magát – a történelmi eseményt amúgy ők is Egerbe tették.Utolsó kérdésnek kapták, hogy sorolják fel, mely országok határosak Magyarországgal, ebből kiderült, hogy az RTL friss arcait ha kitennénk például Szlovákiában, könnyen meglehet, hogy haza sem találnának. Hazánkat a képzeletbeli térképen valahol Görögország, Olaszország, vagy éppen Svájc szomszédságában keresték.
“Szerintem olasz is. Ugye abból indulok ki, hogy a határok hol vannak. Szerintem igen, Olaszország, oda busszal ki lehet menni” – így érvelt az egyik szőkeség. A fiúk közül többen bedobták Csehországot, de akadt aki még Jugoszláviára is tippelt. Igaz aztán helyesbített, hogy az talán már nem Jugoszlávia.A villalakók rendkívül jól szórakoztak saját műveletlenségükön. Hatalmasakat kacarásztak, és mindössze ketten gondolták úgy, ciki, hogy ennyire nincsenek tisztában alapvető dolgokkal a saját országukról. Az őszinte vallomás egyetlen fiatal nő száját hagyta el: “Történelmi szégyen vagyok”. 
Az RTL Klub viszont nem éli meg szégyenként, hogy estéről estére butítsa a tévénézőket és azt üzenje, alapvető műveltségre sincs szükség ahhoz, hogy valaki érvényesüljön. Sztár bárkiből lehet, mert az érték ma már valami egészen más, nem a múltunk, történelmünk vagy hazánk földrajzának, irodalmának ismerete. Legalábbis az RTL Klub szerint.Azt is bizonyára viccesnek találták, ezért került be az a párbeszéd is az összeállításokba, amikor a villalakók Trianont is szóba hozták, nem is akárhogyan.Az egyik ifjú hölgy ekként kérte számon játékostársát, amiért “kurva” jelzővel illette:
Egy ország előtt kurvázol le, és még az országhoz tartozó nemtom’ hány területet, amit Trianontól elvettek, még azok is nézik szerintem, Erdélyből, Kárpátaljáról és Szlovákiából.PestiSracok.hu


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »