Drogos volt a Vivient halálra szurkáló kakucsi férfi – Kelemen Bálint beismerte tettét

Drogos volt a Vivient halálra szurkáló kakucsi férfi – Kelemen Bálint beismerte tettét

Prevencióra járt és kábítószergondjai voltak annak a húszéves férfinak, akinek pénteken elrendelték az előzetes letartóztatását, miután több késszúrással megölte, majd Kakucs mellett egy erdőben ágak, gallyak alá rejtette a Népligetből eltűnt fiatal lányt.

A Pest Megyei Főügyészség indítványa után a Budapest Környéki Törvényszék a 30 napra vonatkozó kényszerintézkedést azzal indokolta, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsított Kelemen Bálint a nyomozás folyamán megszökne. A gyanúsítottat vezetőszáron vitték a bíróságra, ahol a sajtó munkatársait középső ujja felmutatásával üdvözölte. A törvényszék szóvivője, Gyimesi Kinga az MTI-vel azt közölte: a gyanúsított nem fellebbezett, így a határozat jogerős.

Hírdetés

A férfi, Kelemen Bálint csütörtöki kihallgatása idején beismerte tettét, bár korábban igyekezett félrevezetni a nyomozókat. Azt egyelőre nem tudni, a férfi tiltott szerek hatása alatt állt-e, amikor elkövette tettét.

A húszéves kakucsi férfi és az ügy sértettje, egy szintén kakucsi lány még az általános iskolából ismerték egymást, a Magyar Idők információi szerint a „jómódú, rendes családból” származó fiú reménytelenül szerelmes volt a lányba. Idén februártól rendszeresen cseteltek és üzenetet váltottak a Facebook közösségi oldalon. A fiatal lány a barátaival a Népligetnél található Liget klubban szórakozott március 4-én este. Már hajnal volt, amikor telefonon találkozót beszéltek meg a gyanúsítottal, ezért a férfi gépkocsival elment a Népligethez, ahonnan Kakucsra indultak. Az ügyészség szerint a férfi a falu közeli erdőben megállította a gépkocsit, majd elővett egy vadásztőrt, és azzal többször megszúrta a sértettet, aki a döfések következtében a helyszínen életét vesztette. Viviennel egyes információk szerint tíz késszúrással végzett régi ismerőse. Ezután a lány holttestét az erdőbe húzta, ott a kabátjával és ágakkal letakarta. A kést és a lány táskáját a közeli patakba dobta, majd hazament.

A Magyar Idők korábban úgy értesült, hogy a tettes családját mindenki nagyra becsülte a Pest megyei településen. Egy kakucsi férfitól megtudták, hogy jómódúan éltek.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »