Drogos szexorgiákra járhatott Sebastian Kurz

Heinz- Christian Strache súlyos vádakat fogalmazott meg Sebastian Kurz, regnáló osztrák kancellárral szemben. A frissen lemondott alkancellár szerint ugyanis tudomása van arról, hogy Kurz korábban drogos szexpartikat látogatott. A botrány alapjában rengetheti meg az osztrák politikát- írja a Mandiner. Kompromittáló információkat tartalmaz a kiszivárgott videó, Christian Kernről is, akiről Strache – állítása szerint – egy olyan fotóval rendelkezik, amin fiatalkorú “feketékkel” látható.

Az immáron lemondott osztrák alkancellár, Heinz- Christian Strache az ibiziai videó egy újabb napvilágra került részletében arról beszél, hogy a hivatalban lévő osztrák kancellár, Sebastian Kurz szexorgiákon vett részt, ahol a drogokat sem vetették meg és egy bizonyos titkos szoba is szóba kerül.

Hírdetés

Kompromittáló információkat tartalmaz a kiszivárgott videó, Christian Kernről is, akiről Strache – állítása szerint – egy olyan fotóval rendelkezik, amin fiatalkorú “feketékkel” látható.

Amennyiben Strache állításai igaznak bizonyulnak, az teljesen felkavarhatja az osztrák politikát, mindezt egy héttel az EP- választások előtt.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »