Drámai helyzet van kialakulóban Németországban.

2016.01.12.SZÁMÚ RENDI TÁJÉKOZTATÓ

a bennünket körülvevő, sorsunkat  is befolyásoló közérdekű eseményekről.

 

Ennek ellenére a német sajtó szemforgató  és álságos módon kommentálja a történteket! . Most láthatjuk igazán, hogy a sajtó Európa szerte mindenütt a hatalom prostituáltjává vált. Megszűnt a közvéleményt  képviselő 5. hatalmi ág lenni. Vége.

A sajtó Főtalpnyalói adják a hülyét, hogy nincs kapcsolat a mostani események és a szilveszteri támadások  között, hogy még véletlenül se kelljen a Merkel- Kasner féle ügynökök politikai felelősségét beismerni. Vészesen pörögnek az események. Amit korábban még csak jeleztünk, hogy el fog szakadni a cérna a németeknél előbb-vagy utóbb, , mára már valóság lett!  Eközben az un. „ német sajtó” a  németeket egyszerűen csak ok nélkül támadó “huligánok”a-nak minősíti, a német leányokat és asszonyokat letámadó betolakodókat pedig csak szegény ártatlan menekülőknek.

 

Eközben Kölnben vasárnap fegyveresek tüzet nyitottak a központi vonatállomás mellett várakozó migránsokra. A támadások áldozata két pakisztáni és egy szíriai bevándorló, akiket jelenleg kórházban ápolnak. Ezzel kapcsolatban az Express c. német napilap arról számolt be , hogy Köln központjában spontán szerveződő  kb. 20-20  fős fegyveres csoportok lőtték és lövik  a nem-európai kinézetű bevándorlókat. A lap jelentése szerint ezek  a német a huligánok Facebook-on szervezték meg az „embervadászatot”, és mostanra több, bevándorló ellen  nyílt fegyveres támadás történt. Egy 5 fős csoport áldozata legutóbb egy szír állampolgár volt!

 

A napnál világosabb, hogy a háttérerők tudatosan polgárháborúba kergetik Európa vezető politikai és gazdasági  hatalmát Németországot a több színben játszó  német ellenes ügynökként fungáló Merkel –féle  szabadkőműves figurák és az őket forgatókönyv szerűen mozgató háttérerők akarata  szerint ! A hírek szerint a szilveszterkor  leszerepelt német rendőrség jelenleg vizsgálja az eseteket, hogy a tetteseket megtalálják!  (  Mi van,  ha éppen ők szervezték meg visszavágásként az egészet ? Bevett és ismert módszer ez a titkosszolgálatoknál.) A lap szerint  egyelőre nem találtak „ kapcsolatot” az újévi utcai rendezvényeken történt szexuális zaklatások, és a migránsok elleni mostani támadások között. Ekkora  valótlanságot és hülyeséget  csak a teljesen megzakkant, agyhalott újságírás képes csak hazudni a világnak, hogy Kasnerék ( Merkelék ) példátlan politikai és büntető jogi  bűnösségét a szabadkőműves hátterükkel együtt   ennek  a polgárháborús helyzetnek a tudatos létrehozásában palástolják, ameddig csak lehet!

 

Egy másik bajorországi hírforrás szerint  egy 1200 fős bajor falu teljes lakossága Magyarországra készül települni szőröstől – bőröstől, mert semmi reményt nem látnak arra, hogy ne törjön ki Németországban egy tudatosan előidézett véres polgárháború, aminek a bekövetkeztére  hónapokkal ezelőtti  Rendi Közleményeinkben sorozatosan  felhívtuk a magyarság és a bajorok közös figyelmét, hogy készüljenek fel   a legborzalmasabb fordulatokra is! Az Orbán- Merkel féle személyi és politikai  barátság ugyanis a közvéleménynek belső fogyasztásra szánt nyilatkozatok ellenére egyáltalán  nem szűnt meg létezni  a két  közismerten  kelet-barát  tényező között és erre megfelelő módon figyelnünk kell! A mi békepárti reményeink szétfoszlóban vannak! Világosan látjuk, hogy túl sokan érdekeltek Németország régen beígért bedöntésében, ami egyben az EU végét  is jelentheti. A kipusztulóban levő magyar falvak benépesítését a sors különös játéka folytán egy bajor népi betelepedési hullám fogja majd helyrebillenteni. Hihetetlen átrendezés fog lezajlani Európában.  

Hírdetés

 

KERESZT A HŰSÉGÜNK- KARD A BECSÜLETÜNK

 

Budapest 2016.01.12.

 

Kiadmányozta

a különböző hírforrásokat kommentálva

 

Dr.Nagy László sk.

Rendi kormányzó

Email:[email protected]

Budapest.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Belföld, Európai Egyesült Államok, Jegyzet, Külföld Tagged: ügynökök, ránkvándorlási válság, szabadkőművesek, ő s-ránkvándorlók


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »