Dr. Trump: fertőtlenítőszert kell a koronavírus-fertőzöttek tüdejébe injekciózni, és az UV-sugarakat is érdemes lenne kipróbálni

Dr. Trump: fertőtlenítőszert kell a koronavírus-fertőzöttek tüdejébe injekciózni, és az UV-sugarakat is érdemes lenne kipróbálni

Donald Trump a koronavírus-járvánnyal kapcsolatosan az emberiséget megnyugtató többféle gyógymódról fejtette ki véleményét a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatóján. Az elnök a legutóbbi amerikai kutatásokra támaszkodva azt ajánlotta a járvány következtében megbetegedett embereket gyógyító orvosoknak, hogy injekciózzanak be a fertőzöttek testébe bizonyos fertőtlenítőszereket, illetve váltakozva juttassanak be UV-sugarakat. A világot megváltó ajánlatához az elnök rögtön hozzáfűzte: „Mindenesetre ezt érdekes lenne kipróbálni” – írja a Jedi’ot Áháronot című izraeli újság.

A kutatók szerint a fertőtlenítőszerek sikerrel pusztítják el a vírust, s rájöttek, hogy az izopropil nevű folyékony alkohol jóval hatásosabb fertőtlenítő, mint az ekonomika, mondta az elnök, majd így folytatta: „Láttam ezt a fertőtlenítőszert, miképpen pusztítja el a vírust egy perc alatt. Van-e valamilyen hasonló, amelyet injekciózás útján bejuttathatunk a testbe, vagy valami olyan, amely már majdnem tisztítás?”, tette föl a kérdést az elnök a sajtótájékoztatón jelen levő kormányzati politikusoknak és járványügyi szakértőknek.

„Amint látható, ez (a szer – H. J.) bejut a tüdőbe, ennek óriási hatása van a tüdőre. Mindenesetre érdekes lenne ezt megpróbálni” – fűzte hozzá az elnök, akinek szavai meglepték a sajtótájékoztatón jelen levőket.

Dr. Debora Birx, a Fehér Ház által a koronavírus elleni küzdelem céljából fölállított különleges munkacsoport tagja Trump ötleteinek elhangzásakor láthatóan zavartan viselkedett, főleg akkor, amikor az elnök azt javasolta, hogy a beteg testébe UV- vagy más erős sugárzást kell bejuttatni. A szakértő zavartságának láttán Trump megkérdezte tőle, hogy hallott-e már a koronavírus elleni „hő- és fénykezelésről”. Igen, hallottam, de nem orvosi kezelésként alkalmazva, válaszolta dr. Debora Birx.

Hírdetés

H. J. – Kuruc.info

Videón a trumpi ötletek:

A megkérdezett egészségügyi szakértők el vannak ragadtatva:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »