Dr. Polgár Zoltán: Húsvéti üzenet a magyar bankoknak

NIF: Az uralkodó hatalom, legyen az FIDESZ vagy MSZP nem akarja/akarta megoldani a devizahitelesek problémáját! Bármilyen logikus jogi bizonyítások ellenére a bankok továbbra is szipolyozzák a kölcsönfelvevőket, akik ezidáig az  eredeti kölcsön többszörösét már visszafizették.Márpedig egy olyan hatalom, mely saját polgárainak az igazságérzetét engedi lábbal tiporni, az nem a nemzet érdekeit szolgálja és a hatalomból el kell távolítani, az ország irányításának jogát meg kell vonni tőle!A 2 napja, Dr. Polgár Zoltán által, a youtube-ra feltöltött videóban elhangzott jogi érvelések egyértelműen bizonyítják a bankok álnok cselekedetét, rossz szándékú csábítását hitel felvételre.A videó 21 percet vesz igénybe az érdeklődő Olvasótól, de egyszer, s mindenkorra tisztázza a kirabolt devizahitelesek helyzetét, a szándékos becsapásukat!

Dr. Polgár Zoltán: Húsvéti üzenet 2016A magyarországi devizakölcsön probléma megdöbbentő tényei!Feltöltés: 2016. márc. 28.

Hírdetés

Beküldte:

Zsuzsa Ürögdiné Kocsis

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Kategória:Magyarország Cionista Gyarmat!, Videó Tagged: bankár bérencek, Bankcsapda, bankvilág, cionista helytartók, csapás a cionizmus ellen


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »