Dr. Papp Lajos: védem a hazámat a muszlim invázióval szemben

Dr. Papp Lajos: védem a hazámat a muszlim invázióval szemben

A 888.hu portál szó szerinti változatban közölte Dr. Prof. Papp Lajos, Széchenyi-díjas szívsebész, a Pécsi Tudományegyetem nyugalmazott egyetemi tanára, valamint PTE-ÁOK Szívgyógyászati Klinika korábbi igazgatójának adventi nyílt levelét, amely alább olvasható.

„Az elmúlt években, különösen az utóbbi hónapokban jelentősen fokozódtak azon elektronikus felületen megjelent írások, melyek a nevem felhasználásával – sokszor fényképek mellékletével – olyan tartalmat jelentettek meg, melyek egészben, vagy részelmeiben valótlanságokat tartalmaztak.”

Nem kívánok az egyes mondatokra és egyes írásművekre külön válaszolni – írja levelében a professzor, aki ezután a következőket közli:

„1. Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök urat a rendszerváltás kezdetétől tisztelem, és munkásságát, amelyet a magyar nemzet érdekében kifejtett, a legnagyobb elismeréssel és nagyrabecsüléssel minősítem. Miniszterelnök úron kívül feleségét, Dr. Lévai Anikót különös tisztelettel és szeretettel fogadtam szívembe, mint Miniszterelnök úr mindenkori támaszát és öt gyermek édesanyját.

2. Életemmel bizonyítottam, hogy mindenkor a magyar nemzet minden tagját szolgáltam. Visszalévő életemben – míg egészségem engedi – maximális energiával nemzetemért élek.

3. A legkedvesebb tanítványom és barátom Dr. Alotti Nasri palesztin arab származású. A zalaegerszegi szívsebészet főorvosa, egyetemi docens. Családjának minden tagja, apja, anyja, testvérei példaképül szolgálhatnak minden embernek. Palesztinából elüldözték őket. Barátom rendkívül nehéz körülmények között végezte iskoláit és az orvosi egyetemet Szegeden.

Az első iraki háború idején egyedüli magyar állampolgárként a háború kitörését személyes jelenlétemmel igyekeztem meggátolni. Az iraki tévében angol nyelven elhangzott – írásban rögzített – akkori interjút az alábbiakban közlöm: „Dr. Papp Lajos, Magyarország egyik vezető szívsebésze vagyok. A tízmilliós magyar nép a II. világháborúban egymillió lakosát vesztette el. A magyar nép akkor sem akarta és jelenleg sem akarja a háborút. A magyar nép békét akar! Nem fogadom el semmilyen indokból emberi ítélet alapján más ember halálát. Nem fogadom el a terrorizmust! Nem vagyok semmilyen párt tagja, keresztyén orvos vagyok, életemet az emberek gyógyításának szenteltem, szentelem! Irakba azért jöttem – hasonlóan másokhoz –, hogy megakadályozzam ártatlan emberek meggyilkolását. Ha a háborút megakadályozni nem tudom, jelenlétemmel népem békeakaratát, és csakis azt akarom kifejezni. Tudatni akarom a gyilkosokkal, hogy osztozom az ártatlan iraki emberek sorsával. A háború alatt orvosi esküm szellemében sebészként mentem a menthető életeket. A világ minden orvosához fordulok: jöjjenek Irakba megakadályozni a háborút, ha ez nem sikerül, segítsenek az emberéletek megmentésében. Bízom a jóakaratú emberekben és Jóisten kegyelmében! Ezért fordulok – keresztényi hitünk szerint – Isten földi helytartójához, II. János Pál pápa őszentségéhez, jöjjön el Irakba, és személyes jelenlétével akadályozza meg a háborút. Nemcsak a készülődő iraki háborút, hanem a kereszténység és iszlám közötti békétlenséget is, békét teremtve a Mohamed prófétát követő és a keresztények között. Példamutató pápai életének koronája csak ez a tett lehet, örök példát szolgáltatva az emberiségnek. A fentieken túlmenően semmilyen nyilatkozatot nem teszek, semmilyen kérdésre nem válaszolok!

Hírdetés

Dr. Papp Lajos, szívsebész”

4. DE: a Teremtő engem a Kárpát-medencébe küldött, magyar az anyanyelvem, Magyarország a hazám. Az elmúlt ezer évben bizonyítottuk, hogy befogadó nemzet vagyunk. Befogadtuk több mint hétszáz éve a cigányokat, majd a kunokat, a jászokat, a zsidókat, a németeket, a lengyeleket. A jó szándékú kopogtatókat mindig befogadtuk. DE hetven évemen túl is – akár életem árán is – védem hazámat az iszlám erőszakos inváziójával szemben!
Nem fogadom el álhumánus hivatkozással a migrációt! Magyarország a magyaroké! Kárpát-haza az én hazám!

Dr. Papp Lajos szívsebész, az MTA doktora emeritus professzor”

A teljes cikk a 888.hu portálra kattintva olvasható el.

www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »