DP üzent Ferencnek

Amikor  először  hallottam  a  hírt,  hirtelen  azt  gondoltam,  hogy  biztosan  valami médiagegről  van  szó, aztán utánanéztem, de nem az. Dániel Péter valóban üzent Ferencnek a múlt héten Izraelből:
„A hívők fanatikus, hisztérikus megszállottsága és a vezető folyamatos istenítése miatt javaslom, hogy a DK párt helyett egyházként legyen inkább bejegyezve. Hiszen már úgyis szélsőséges szektaként működik egy ideje. Gréczy lehetne a főpap, Feri pedig maradhatna szimplán messiás. Ezzel ráadásul végleg megoldódna az MSZP-vel történő vagy nem történő vagy félig-meddig történő együttműködés kérdése is.”
[nagyításért katt a fotóra]

Sic transit gloria mundi – mondhatnánk a történetre.

Hírdetés

DP megvárta még az önkormányzati választások eredményét és az azt követő balliberált összeomlást, majd mint az új megvilágosodott, jó nagyot rúgott korábbi, eleddig istenített bálványába. Aztán néhány nap múlva, valószínűleg egy újabb megvilágosodás hatására, a fenti kis írás lekerült az igazságszolgáltatás elől Izraelbe menekült súlyosan demokrata FB-oldaláról, mivel talán DP is rájött, hogy akarva-akaratlanul is, mekkora igazságot ütögetett le a klaviatúrán.

Az udvari bolondok néha valóban fején találják a szöget.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »