Dopeman is megvilágosodott: Orbán a király!

Dopeman is megvilágosodott: Orbán a király!

Gyurcsány bedarálta az ellenzéket, Karácsony opportunista, semmit sem csinál, a balliberálisoknak nincs olyan sztorijuk, amivel leválthatnák a Fideszt – húzta le a 2022-re kacsingató zsákmányvadászokat az egykoron MSZP-s képviselőjelölt népszerű rapper-influenszer. Már Dopeman szerint is Orbán a király!

Alaposan kifüstölte a brüsszeli és washingtoni balhátszéllel hatalomra vágyó Soros-kolbászt az MSZP egykori józsefvárosi képviselőjelöltje!

Pityinger László, alias Dopeman, a népszerű zenész-influenszer a Mandineren kinyilatkoztatta: a szivárványkoalíciónak sem mondanivalója, sem elképzelése nincs Magyarországról, az egyedüli célja a zsákmányszerzés. A tőről metszett baloldali rapper szerint az egyedüli jó választás Orbán Viktor, már ami 2022-t illeti, a jelenlegi miniszterelnök az egyedüli versenyképes politikus az európai palettán a hazai kínálatból. (Halljátok, ti, Kéri Lászlók?)

Neki legyen mondva…

Merthogy bárki bármit is állít, Dopeman – aki nyilván belülről látta és látja, azaz tűpontosan ismeri a balliberális (v)iszonyokat – világosan leszögezi:

„Gyurcsány nagy túlélő, már mindenki leírta, most meg ott tartunk, hogy bedarálta az egész ellenzéket. Totálisan meghatározza, merre megy a vonat, s azon mi történik.”

Ennyit akkor az ellenzék úgynevezett „gyurcsánytalanításáról” és arról, hogy ki is valójában az úr a háznál. Persze nincs ebben semmi meglepő, véletlenek ugyanis nincsenek, s tudjuk jól, hogy a balszárnyon legszívesebben Gyurcsányé Dobrev Klárát látnák a kormányrúdnál, miközben őszödi férjura a (boszorkány)konyhában kever-kavar.

A zenész ugyanígy lerántja a leplet Budapest béna kacsájáról, a Facebook-huszár főpolgármesterről is: összegzéséből kiderül, Karácsony Gergely sem több egy már rég kipukkant díszlufinál.

„Ő nem egy vezető, hiába népszerű az ellenzéki szavazók körében. Egy opportunista. Nem csinál semmit, nincs teljesítménye, egyelőre addig jutott, hogy kurva jó fizetése van. Ennyiért én is tudnék siránkozni, hogy megfosztanak az iparűzési adótól. Az ősbaloldali apám mondja jól: az egész pártjában öten vannak, az elnökségi ülést a homokozóban tartják egy játszótéren, ahol valaki lehallgatja az egész beszélgetést. Nonszensz, hogy egy politikus felvállal egy pozíciót, majd arról szól az egész kormányzása, hogy elmondja, mit miért nem tud megcsinálni. Holott nem ezt ígérte, sőt, éppen az ellenkezőjét. Most meg visszavesznek tíz kukát, ritkítják a buszjáratokat. Nevetséges”

Hírdetés

– írja körül Dopeman azt a kész átverés show-ra hajazó jelenséget, amit a Blogstaron leginkább „kamugerizmusként” szoktunk jellemezni.

A rapper – aki közel nyolc éve még hungarocell Orbán-fejet rugdosott vad ellenzékiségében – az utóbbi évek hazai és nemzetközi politikai történéseinek, politikusi teljesítményeinek fényében megvilágosodott. Állítja, Orbán Viktor az egyedüli komolyan vehető államférfi Magyarországon. Ízlelgessük szavait!

„A miniszterelnök nagyon jól lát a pályán. Minden igényt felmér, tudja, kinek mi kell, és azt megadja neki. Nagyvonalakban. Ráadásul van egy olyan csibészes észjárása, amivel már európai szinten, a nagykutyák között is jól működik. Egy utolsó mohikán. Közben mindig kellő mértékben fiatalít a csapatán, nőket hoz be a kabinetbe, érzékeli a trendeket. Tehát még a gender szempontokra figyel, sőt, már klímastratégia is van. Például igazságügyi miniszternek tesz meg egy jól fogalmazó, éles eszű, domináns nőt. Ettől függetlenül Orbán Viktor még egy régisulis politikus, az elpuhultabb újabb generációból, egyes európai vezetőkből hiányzik a benne meglévő csavaros észjárás. Nem tudnak mihez kezdeni a határozottsággal”

– fogalmaz.

És ha már ez a helyzet, Dopeman 2022-ben a Fidesz-KDNP-t támogatja. Mert felismerte és tudja, hogy a választás nemzeti sorskérdés, és nem bízhatjuk a kormányzást a kizárólag zsákmányszerzésre törekvő ellenzékre.

„Egyvalami érdekel: ki képes megteremteni azt a gazdasági és társadalmi környezetet, amelyben saját magam, illetve a családom, a szeretteim és a barátaim, valamint az egész ország számára lehetőség nyílik az élhetőbb életre. Az az ellenzéki opció, ami most van, nem válasz Orbánra. Aki ezt letagadja, az vagy elvakult vagy hülye. […] A középosztálynak mindenképp jobb lett az elmúlt tíz évben, de ha lemegyünk vidékre, a szegénysorra, ott is azt mondják, hogy bár rossz a helyzet, a baloldalra akkor sem szavaznának. Mert annál a csapatnál még az is jobb, ami most van. […] A politika mocskos játék, ám valamilyen oknál fogva Orbán jobban tudja menedzselni az országot. Nem lennék ellenére, hogy leváltsák, ha valaki hozna egy olyan sztorit, megoldást, ami jobb lenne az országnak. Amúgy meg nem válságban illene tudni legyőzni, hátszéllel, hanem akkor, amikor megy minden. Emlékszem Gyurcsányra: 2008-ban minden héten volt egy újabb négyéves terve. Ez nem hiányzik. […] Ami Magyarországot illeti, könnyen lehet, hogy tényleg a kanyarban fogunk előzni. Ebben szeretném az egész ország érdekében motiválni a miniszterelnököt, ezért helyeztem kilátásba, hogy ha sikerül a gazdaság beindítása, mégpedig minél hamarabb, akkor a Fideszre fogok szavazni”

– vallja a zenész.

Aki tehát magához tért a balbódulatból. No, jobb későn, mint soha! Persze készülhet rá, hogy a „függetlenobjektívok” most közellenségként keresztre feszítik. (Mondd meg az igazat, betörik a fejed…)

Üdv a klubban!

https://ezatuti.blogstar.hu – Pintér M. Lajos

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »