Dopeman: Ha Márki-Zay lesz a miniszterelnök, Magyarországnak vége

Dopeman: Ha Márki-Zay lesz a miniszterelnök, Magyarországnak vége

Azt a betyárját! Ezek nagyon kemény szavak!

Azt a betyárját! Ezek nagyon kemény szavak!

A rapper szerint a baloldali politikusok „egy pedálos kisautót tudnának legfeljebb elkormányozni” – olvasható a Mandiner cikkében.

„Már az elején is nagyon keménynek találtam a miniszterelnök-jelölt úrnak a megnyilvánulásait. Azt se tudom, hogy engedhették meg, hogy az előválasztáson nyerhessen” – fogalmaz Dopeman legújabb YouTube-videójában, utalva Márki-Zay Péter legutóbbi atv-s beszélgetésére, valamint újévi köszöntőjére.

Márki-Zay Péter újévi köszöntőjében beszélt arról: nem érti „mitől lett volna több szavazója a Fidesznek most, mint volt 2018-ban”, mert, mint hozzátette, „a Covid miatt is megtizedelt, időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre”.

A videóban Dopeman arról is beszél: 

Hírdetés

ha Márki-Zay-t megszavazzák miniszterelnöknek, akkor Magyarországnak vége.

A rapper szerint van egy nagyon jó készsége a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjének: bármiért képes elnézést kérni. „Ha kifizették, az fain. De ha ezt zsigerből nyomja, akkor ez nagyon kemény” – szögezi le Dopeman.

– Van még ezeknek egyáltalán szavazójuk? 

– kérdezi a rapper, majd hozzáteszi: „ezek talán egy pedálos kisautót tudnának legfeljebb elkormányozni a szomszéd kertjéig”.

www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »