Dopeman berezelt, bocsánatot kért Orbántól

Dopeman berezelt, bocsánatot kért Orbántól

Nem jöttek be Dopeman számításai, nem nyert a baloldal, megijedt és gyorsan “bocsánatot” kért Orbán Viktortól.

A kétharmados Fidesz győzelem hírére Dopeman meglepő nyilatkozatot tett. A választásokig folyamatosan bírálta Orbánt, most azonban “bocsánatot kért” a miniszterelnöktől, amiért korábban egy tüntetésen belerúgott a miniszterelnökről készített, majd ledöntött szobor fejébe.

Íme a baloldal “gengszterének” Facebookon közölt levele:

„Most, hogy eltelt egy kis idő azóta és túl vagyunk a választáson, visszagondolva az Orbán szobordöntésre, úgy gondolom, hogy revideálnom kell az álláspontomat. Lehet, hogy aznap a szoborfej elrúgásával hibát követtem el. Elragadott a forradalmi hév és el kellett lopni a show-t mert tudtam, hogy a beszédemből (amit fejből mondtam) semmi nem kerül majd a híradóba. Rögtönöztem és ez sült ki belőle. Csak az nem hibázik, aki nem tesz semmit. Nem bánom, hogy akkor nem hátráltam meg. Megmutattam, hogy van bennem erő az árral szembemenni de most a győztes miniszterelnök beszédét hallván, aki arról beszélt, hogy a szavazói nemet mondtak az erőszakra, rájöttem, hogy akkor mégiscsak rosszul cselekedtem. Egy pillanatra lesüllyedtem azoknak a szintjére, akik a Béke nevében megosztják és egymás ellen fordítják az ország lakosságát, akik hátulról, csöndben asszisztáltak a szélsőjobb megerősödéséhez, akik kereszténydemokrata álarc mögé bújva gátlástalanul lopnak, csalnak és visznek a tönk szélére egy egész országot, akik a követőikkel együtt a legmocskosabb módszerektől és nyelvezettől sem riadnak vissza ha az érdekük sérelmét érzik. Egy pillanatra olyan lettem én is, mint ezek a Békemenet zászlaja alatt gyűlölködő, képmutató sithek…De Én nem ez vagyok. Robin Hood vagyok és nem egy vandál. Ezért megkövetem a miniszterelnököt és a szobrát is, mert védekezésképtelen ellenfélbe nem rúgunk soha de számítsanak rá, hogy amíg van mivel, fújni fogom az ébresztőt. Uff, Én beszéltem!”

A primitív szövegeiről ismert Dopeman néhány nappal ezelőttig még a baloldalnak kampányolt. Legújabb videóklipjében (amit még Mesterházy Attila is megosztott a hivatalos Facebook oldalán) felvétele végén azt mondta: „olyan ikszet veretek április 6-án Mesterházy Attiláékra, hogy öröm lesz nézni. ” Fenyegetően még hozzátette Orbánnak üzenve, hogy ha ez nem lesz elég, akkor 2018-ban a „Maffiapárt” nevében „megbuktatunk papám!” Talán azóta meggondolta magát….


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »