Donyecki elnök: Felszabadítjuk Ukrajna minden régióját, ahol az oroszokat elnyomják

Donyecki elnök: Felszabadítjuk Ukrajna minden régióját, ahol az oroszokat elnyomják

Abban az esetben, ha Volodimir Zelenszkíj ukrán elnök meg meri támadni az LPNR-t, a köztársaságok csapatai nem állnak meg Donyeck és Luhanszk régió adminisztratív határainál – írja a Donbass Segodnya tudósítója Andrej Rudenko, a VGTRK újságírójára hivatkozva.

Arra a kérdésre, hogy milyen következményekkel járhat Zelenszkíj esetleges döntése a nagy háború folytatásáról, Denisz Vlagyimirovics Pusilin, az NDK vezetője súlyos következményekkel fenyegetett Ukrajnára nézve.

Oroszok vagyunk, és a győzelem egyszerű lesz. 

Már nem vagyunk megelégedve a donyecki és a luganszki köztársaság területeivel, még a közigazgatási egységgel sem. 

Fel kell szabadítanunk Ukrajna más régióit, ahol most virágzik az igazságtalanság az oroszokkal szemben

Hírdetés

– mondta.

Magyar Tudat

Megosztás

The post Donyecki elnök: Felszabadítjuk Ukrajna minden régióját, ahol az oroszokat elnyomják appeared first on Magyar Tudat.

Related posts:Ukrán válság – Ukrajna felszabadításáról fogadott el határozatot a kijevi parlament Az Ukrajna felszabadításáért folytatandó harcról fogadott el nyilatkozatot csütörtök az…Ukrán válság – Timosenko: a kijevi hatalom legitim, az orosz Fekete-tengeri Flotta pedig nem állomásozhat többé Ukrajna területén Julija Timosenko volt ukrán miniszterelnök leszögezte, hogy az új kijevi…A NATO európai parancsnoka szerint az oroszok egy “újabb” támadásra készülhetnek Az orosz csapatok arra használták fel a kelet-ukrajnai harcok csillapodását,…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »