Döntetlennel zárta az edzőtábort a Sepsi OSK (Labdarúgás)

Döntetlennel zárta  az edzőtábort a Sepsi OSK (Labdarúgás)

A sepsiszentgyörgyi csapat vasárnap gól nélküli első félidőt követően a szünet után megszerezte a vezetést. Ezt követően a cseh első osztályban szereplő FK Bohemians Praha kétszer is eredményes volt, azonban a hajrában a székelyföldi együttes egyenlített (2–2), így döntetlennel zárta a harmadik felkészülési mérkőzését Törökországban. A román élvonalbeli bajnokság öt nap múlva folytatódik, a 22. fordulóban a háromszéki alakulat pénteken 20 órától az FC Rapid otthonában lép pályára.

Az első félidőben mindkét csapatnak akadt lehetősége, a cseh együttes a vezetést is megszerezte, azonban a játékvezető les miatt érvénytelenítette Jan Matoušek találatát. A második játékrészben a Sepsi OSK előnybe került, a 64. percben Denis Ciobotariu továbbított a kapuba, amelyre rögtön érkezett a cseh gárda válasza, a 68. percben Adam Jánoš talált be. A Jaroslav Vesely irányította labdarúgók nem sokkal később átvették a vezetést, a 79. percben Václav Drchal volt eredményes. A hajrában ismét egyenlített Cristiano Bergodi legénysége, a 81. percben Andres Dumitrescu iratkozott fel a gólszerzők közé, beállítva a végeredményt.

Hírdetés

„Sikeres edzőtábor van mögöttünk, ugyanis a legfontosabb, hogy mindenki megúszta sérülés nélkül. Úgy gondolom, három remek barátságos mérkőzést játszottunk. Az utolsó edzőmeccsünk is jól sikerült a Bohemians Praha ellen. Az első félidőben legalább hat gólhelyzetünk volt, majd a második felvonásban is kiváló ritmust diktáltunk, ezúttal viszont sikerült kétszer betalálnunk. Örülök, hogy sikerült pozitív eredménnyel zárnunk a törökországi felkészülési időszakot” – fogalmazott Cristiano Bergodi vezetőedző.

A háromszéki csapat múlt hétfőn hátrányból fordítva diadalmaskodott a lengyel élvonalban érdekelt Radomiak Radom felett (2–1). Cristiano Bergodi csapata az első félidő végén került hátrányba, majd a második játékrészben Alexandru Tudorie találatával egyenlített, a hajrában pedig Cosmin Matei megszerezte a győzelmet. A piros-fehér mezesek múlt csütörtökön az azeri első osztályban szereplő Gabala FK ellen léptek pályára. A Sepsi OSK az első és a második játékrészben is hátrányba került, azonban előbb Mario Rondón, majd Marius Ștefănescu egyenlített (2–2). (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »