Donáthra ráégett a saját arca

Donáthra ráégett a saját arca

„Nem szoktam vele lefekvés előtt csacsogni arról, hogy képzeld Vera, már megint mi történt Magyarországon” – vágott vissza önelégülten Donáth Anna kérdésre reagálva egy fórumon, hogy vajon milyen a kapcsolata Vera Jourová EU-biztossal. Élből tagadott. Ahogyan beleivódott. Gondolta, azt hazudik, amit akar, a rá jellemző leereszkedő modorossággal. Hiszen úgyse tudja senki, hol, s mit beszél.

Tegnap este óta igen: lefekvés előtt lehet, hogy nem szokott, de háromnaponta igen. Vallomásából továbbá kiderül, hogy „De rengeteg informális telefonhívás, beszélgetés történt – nemcsak velük, hanem az új Sargetninivel is, Gwendoline Delbosszal, francia képviselő a zöldektől, ő viszi tovább a magyar kérdést […] és hát azt kell hogy mondjam, hogy kilencven százalékban sikeres volt az én munkám” – folytatja felszabadultan. Tehát már kinevelte „az új Sargentinit”, a brüsszeli gyűlöletpolitika újabb képviselőjét is hazánk ellen.

A Momentum belső köreinek szánt videófelvétellel most újra élhetjük a Gyurcsány Ferenc hírhedt őszödi beszédét követő közhangulatot. Az is egy belső fórumról kiszivárgott felvétel volt, a szektavezér önfeledt vallomása a világtól elzárt beavatottak előtt az ország módszeres tönkretételéről. Donáth 2006-ban ugyan még egy jelentéktelen egyetemi hallgató volt a sok közül, ám ez nem kisebbíti mostani szavainak súlyát. Sőt, mivel egyetlen reménye a külföld által levezényelt hazai hatalomátvétel, tette talán még Gyurcsányénál is alávalóbb.

Van egyáltalán az úgynevezett baloldalnak, az úgynevezett ellenzéknek mentális állapota? Ha van, az bizonyára katasztrofális. Az a kifejezés, hogy politikai kultúra, mond még valamit nekik? Meg az, hogy következmények nélküliség. Az előbbi kiveszett belőlük, mert Gyurcsány őszödön volt szíves kiiktatni a közéletből. Az utóbbi viszont konfekcióméret, az összes ellenzékire remekül passzol. A DK-s vezér múlhatatlan bűnei minduntalan visszaütnek. Ő volt az, aki a mindenkori balliberális oldalon az erkölcs nélküliséget, a gátlástalan törtetést közéleti normává tette, így aztán hazugságbeszéde és politikája, amit utána még évekig büntetlenül folytathatott, autentikus, követendő minta lett az utána következő generációknak. Belesimult a liberális tudatalattiba.

Bármit lehet, majd megvéd az értelmiségem, a sajtóm, a rendőrségem.

Hírdetés

Bármit lehet, majd megvéd Brüsszel, Vera Jourová, az Európai Parlament.

A Momentum egy következmény. Donáth és politikai ikertestvére, a hasonlóan magyargyűlölő Cseh Katalin is következmény. S hogy léteznek magyar választópolgárok? Azok kicsodák, tessék mondani? Ők azok, akik két uniós mandátumot szavaztak meg önöknek, mélyen tisztelt képviselőnők, ebben a beteg demokráciában. 2019-ben még nem volt beteg? Vagy a liberálisok minduntalan csak patkányokat, droidokat, krokodilagyúakat, tanulatlan, hónaljszagú vidéki fideszes bunkókat látnak maguk körül, abban a borzalmasan belterjes szubkultúrájukban? Sajnos ezt joggal feltételezhetjük róluk.

Donáthra most ráégett a saját arca. Ennyi történt.

Berszán György – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »