Donáth Annát a saját Facebook-oldalán semmisítették meg a dühös kommentelők

Donáth Annát a saját Facebook-oldalán semmisítették meg a dühös kommentelők

Addig jár a korsó a kútra…

Kiderült ugyanis, hogy ezzel az ultraliberális, életidegen posztjával kiverte a biztosítékot a Facebook közönségnél. A dühös kommentelők kemény bírálatokat fogalmaztak meg a bejegyzése alatt. Néhány reakciót érdemes felidézni a szalonképesek közül:

„Titeket kéne már betiltani! Magyargyűlölők!”

„Tücsök, légy, kukac után most műhús a Momentum-szavazóknak szívesen ajánlott. Jó étvágyat hozzá nektek!”

„Felőlem legelheted a füvet és ehetsz jó sok műanyagot és rovart. De ha elém ilyen trágyát rak valaki, addig élt.”

Hírdetés

„Kedves Anna! Itt az ideje újra Orwellt olvasni, mert ilyen szintű baromságot utoljára az 1984-ben írtak le.”

Donáth Anna arra a hírre reagált a posztjában, hogy Magyarország olasz mintára betilthatja a műhúst. Nagy István agrárminiszter az ezzel kapcsolatos közleményében azt írta, hogy a szabályozás kérdése Magyarország uniós elnökségének napirendjén is szerepel, mivel széles körű párbeszédet szeretnének folytatni a témában. A miniszter szerint meg kell becsülni a normalitást és a gazdák munkáját, akik két lábbal a földön állnak. Az emberek egy része ugyanis eltávolodott a természettől,  álromantika alakul ki az élővilág kapcsán.

A vox populi, azaz a nép hangja, mint ahogy az a Donáth-poszt alatt is olvasható, ennél sokkal keményebb véleményt fogalmazott meg. Szerintük ez az egész műhúsdolog gyakorlatilag nettó hülyeség. 

Donáth Anna szerepléseit, megszólalásait és a javaslatait egyre inkább egy népszerű magyar közmondáshoz lehet hasonlítani, mely szerint: addig jár a korsó a kútra, amíg eltörik.

Borítókép: Donáth Anna (Fotó: Genevieve Engel) 

Csépányi Balázs – www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »