Donáth Anna tett a migránsok betelepítéséért

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője politikai karrierjének kezdete előtt projektmenedzserként dolgozott George Soros egyik hazai alapítványánál, lakcímén pedig nyolc egyesület volt bejelentve – írta a tuzfalcsoport.bogstar.hu. A portál rámutat arra is: ilyen tudatos és gyors karriert leginkább a Soros-hálózatban részt vevők szoktak befutni, de Donáth sikere az MSZP-s, SZDSZ-es családi kapcsolatainak is köszönhető.

Donáth Anna szociológus végzettségű, korábban hosszabb időt töltött el külföldön, egy rövid ideig tanult Hollandiában is, ahol kutatásokat végzett migrációs és etnikai tanulmányok témakörben, mutat rá a portál, hozzátéve, hogy hazatérte után, 2016-ban Donáth azonnal a Soros-birodalomhoz tartozó Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületnél helyezkedett el. A portál rámutat arra is: ilyen tudatos és gyors karriert leginkább a Soros-hálózatban részt vevők szoktak befutni, de Donáth sikere az MSZP-s, SZDSZ-es családi kapcsolatainak is köszönhető.

Hírdetés

A Tűzfalcsoport azt is kiemeli: a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület Soros egyik legfőbb hazai szervezete, amelyen keresztül több millió forinttal tudja közvetlenül támogatni a migrációt. Érdemes azt is tudni, hogy a szervezet szerepelt abban a migránsoknak készült kiskönyvben, amelyet a Sky News riporterei találtak bevándorlóknál a görög partoknál, és amelyben hasznos tanácsokkal látták el az illegális bevándorlókat, például arra vonatkozóan, hogy hogyan kerüljék ki az ujjlenyomatvételt Magyarországon, illetve, hogy hogyan fogadjanak ügyvédet, és játsszák ki a szabályokat Európában.

Soros már 2015-ben, kicsivel a migrációs válság előtt 21 000 dollárral, azaz több mint 5,5 millió forinttal támogatta a Menedék tevékenységét. 2016-ban már (ez Donáth Anna tevékenységének első éve) 185 millió forintból gazdálkodott a szervezet, Soroson kívül kaptak hatvanegymilliót az ENSZ menekültügyi főbiztosától, s csaknem nyolcvanmilliót a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alaptól.

MHO


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »