Donáth Anna pattog

Donáth Anna pattog

„Aki nem tud viselkedni, aki nem tud a feladatához felnőni, azt váltsák le.” Eztet dörgedelmezte Donáth Anna, a Momentum üdvöskéje egy kirohanásában, mint holmi dacos kisgyerek. Mert ugye a dacos kisgyerekek szeretnek piszok nagy dolgokkal dobálózni. „Mindenki hülye”. „Világbékét most!”. „Aki szereti a spenótot, az nem a barinőm”. „Gazsi bácsi lótetű”. (Ezek közül a „Világbékét most!” a legidegesítőbb, már csak azért is, mert azt a legnehezebb kinőni. A spenót iránti ellenszenven az ember viszonylag hamar túlteszi magát, az idealista népboldogítást viszont olykor még ősz hajú vénemberek is gyakorolják. Lám csak, Rékasi Zsigu is miket locsogott nem is oly rég az igazságról, meg a népek felszabadításáról, aztán úgy tűnik, azóta már kinőtte.

Vajon mikor lesz Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője olyan szellemi súlycsoportban, mint a gimnazista Rékasi Zsigu?

No, de nézzük a legújabb hisztit.

Gulyás Gergely nem bírja el azt a mentális terhet, amit járványveszély idején az ország tájékoztatása jelent. »Békeidőben« ez inkább csak komikus volt, most életveszélyes. Mai kijelentései után nem maradhat miniszter. Most mindennél fontosabb lenne a társadalmi béke fenntartása, Gulyás ehelyett az ország egyik felét a másik ellen uszítja: az ellenzék képviselőit azzal vádolja, hogy tömegek halálára vágynak. Ugyanezen a tájékoztatón azt is elmondta, hogy a fiatalabbak, őt is beleértve szerinte »nyugodtan összevissza fertőzhetik egymást, abból legfeljebb egy kellemetlen influenza tünetei következnek, ha valaki nem beteg egyébként«. Ez nem igaz, ne higgyenek a miniszternek – fiatalok is szenvedhetnek maradandó egészségkárosodást, de akár bele is halhatnak a vírusba.

Gulyásnak távoznia kell, most. Aki nem tud viselkedni, aki nem tud a feladatához felnőni, azt váltsák le.”

(Az eddigi tapasztalatok és a szakvélemények ezt támasztják alá, és értelemszerűen egy ilyen mondat egy ún. szónoki fordulat, amit normális ember nem milliméterre méricskél, hanem az irányvonal lényegével foglalkozik, de hát a „köteles beszéd” óta tudjuk, hogy a balliberális ellenzéktől ilyesmi nem várható el.)

Nos, Donáth Anna európai uniós parlamenti képviselő Magyarországot és az összmagyarságot képviseli. Tehát nem az XB-223-as nevezetű gazdasági és földrajzi körzetet, hanem a magyar nemzetet, a magyar kultúrát, a magyar múltat és annak örökségét is. Ennek ellenére közismert, hogy legutóbb a Felvidéken is azért kampányolt, hogy a magyarok a szlovák pártokra szavazzanak és asszimilálódjanak.

Az is közismert, hogy Donáth Anna egy – papírforma szerint – magyar párt, a Momentum, európai parlamenti képviselője, ám az ATV Egyenes beszéd c. műsorában e szavakkal fakadt ki: „Amikor az első koronavírusos esetet regisztrálták Magyarországon, vagyis kiderült, hogy iráni diákok az elsők, az első reakciónk az volt, hogy ilyen nincs. Ilyen nincs, hogy ekkora szerencséje legyen Orbán Viktornak”.

Hírdetés

Vagyis: „A francba, kár hogy nem magyar. Mert akkor megnyernénk az ideológiai háborút. Így viszont, az Orbánnak van egy aduász a kezében, hogy lám-lám, az idegenek meg a globalizáció.”

Mert Donáth Annának, a Momentum európai parlamenti képviselőjének nem számít sem az emberek élete, sem a magyarság sorsa, jövője és túlélése: egyetlen dolog számít mindössze, az ideológiai harc a globalista érdekek mentén, és persze az, hogy „Orbánnak jól megmutassuk”.

Megjegyzem, kicsit magas lóról beszél ez a felnőni képtelen gyermek. Tudomásom szerint a Momentum nincs bent a magyar parlamentben. És Annácska onnan kívülről, külső Brüsszel járműjavítóról akarja eldönteni, hogy itt, Magyarországon, a magyar kormányban ki alkalmas valamire és ki nem?

Ilyen viselkedéssel és ilyen bűnlajstrommal? Ezt mégis hogy gondolja?

Nos, én, Pozsonyi Ádám sem vagyok bent sem a magyar parlamentben, sem a Momentumban – kész szerencse –, de innen a dolgozószobámból követelem, hogy őt, Donáth Annát, azonnali hatállyal távolítsák el.

Hisz ő maga mondta: „Aki nem tud viselkedni, aki nem tud a feladatához felnőni, azt váltsák le.”

Pozsonyi Ádám – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »