Donald Trump tanácsadója biztos nem okosabb, mint egy ötödikes

Donald Trump tanácsadója biztos nem okosabb, mint egy ötödikes

Iszonyatosan beégett Monica Crowley, az amerikai Nemzeti Biztonsági Tanács leendő kommunikációs igazgatója egy 2015-ös közösségi médiában tett megnyilvánulásával.

Egy biztos: Donald Trump emberei az utóbbi időben kezdik veszélyesen túltolni az Egyesült Államok és Mexikó határára tervezett fal ötletének igazolási kísérleteit, de a jól látszik, hogy vannak a leendő kormányzatnak olyan tagjai is, akik már korábban is az ilyen megoldások szerelmesei voltak.

Hírdetés

Monica Crowley, a Washington Times cikkírója és a Külkapcsolati Tanács(!) tagja még 2015-ben húzta fejére a bolondsitykát és egy Texas-Alsóról szalajtott segédmunkás éleslátásával próbálta igazolni Twitteren, miért is jók a falak. Mint például a berlini. Igen AZ a berlini fal. Mert „működnek”.

„Múlt héten a berlini falnál. A falak működnek.”

Az ilyen jellegű megnyilvánulások nem kecsegtet túl sok jóval arra nézve, milyen külpolitikai ismeretek birtokában is vannak Trump szakemberei, és ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy a balliberális média miért épp most találta érdekesnek ezt a múltbéli bejegyzést, az érte kapott szarhurrikán maximálisan indokolt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »