Dolgozik a cenzúra: ismételt Facebookos tiltás

Dolgozik a cenzúra: ismételt Facebookos tiltás

Régóta olvastunk mindenféle összeesküvés elméleteket arról, hogy minket miért nem tiltottak le eddig Facebookról a sok nemzeti oldal mellett, és ezért mi biztosan az ő kedvenceik vagyunk, meg árulók, kollaboránsok, kommunisták, ellenforradalmárok és partizánok egyszerre. Nos elért minket is a cenzúra, nem első alkalommal, de az eddigi legszigorúbban.

Valamilyen nagyon liberális és nagyon szabadszellemű „olvasó” bejelentette egy tegnap megosztott nagy sikerű cikket, ami egészen véletlenül ismét nem pollkorrekt témát feszegetett.

Hírdetés

A szerkesztőség tagjai megpróbálták több ízben is elmagyarázni a valószínűleg Indiába telepített Supportnak, hogy a fenti bejegyzés semmilyen közösségi elvet nem sértett meg (ennél sokkal rázósabb cikkeket is megosztottunk már, nem csak az elmúlt években, de az elmúlt hónapokban is). Természetesen a bejegyzés letiltásával nem úsztuk meg, valamennyi, a Facebookos oldalunkhoz hozzáféréssel rendelkező szerkesztőnek ideiglenesen felfüggesztésre kerültek a Facebook profiljai, és természetesen híreket sem tudunk megosztani most egy teljes napig.

Addig is csak arra tudjuk kérni az olvasóközönséget, amire általában is: terjesszétek cikkeinket, osszátok meg barátaitokkal és ismerőseitekkel.

Alternatív médiafelületeink pedig ilyenkor felértékelődnek, követhettek minket Tumblr-en és Twitteren is.


Forrás:nemzeti.net