Dokumentum, videó: HVIM elnök: ‘Haynau egy hős volt’

A ‘pártfüggetlen’ Jobbik-alkalmazott, Turner Gábor tagadta magyargyilkos nézeteit, majd előkerült egy mélylabanc emailje. Turner nemrég a HVIM társelnökévé lépett elő. Csak egyetérteni tudunk a bizonyítékokat több folytatásban rendelkezésünkre bocsátó és videosorozatot is indító volt Vona-akadémistákkal: akik a zsidó tömeggyilkos Haynau egészségére, és a magyar hősök halálára koccintanak, akik március 15-e ellen uszítanak, azoknak el kell tűnnie a nemzeti táborból.  A komcsikat megszégyenítő vonaista-baranyista szektáról van szó. Azért szekta, mert valódi nézeteiket titkolják, sőt kurucos jelszavakkal agitálják választóikat, miközben antinacionalisták és kozmopoliták.

Érdemes a két kislabanc (Vona, Turner) ájult pofáját nézni, ahogy főlabanc mesterüket (Baranyi) bámulják

Turner antimagyar nézeteit lebukása után sem vállalja, ehelyett telefonhívásokat bonyolít az őt leleplező Új Hajnal Lovagrend és a Magyar Hajnal egyes tagjai felé. Hol személyeskedve fenyegetőzik, hol rinyál, hogy miért bántják őt, és, teszi hozzá, különben sem beszélhet nyíltan, mert több HVIM-tag elpártolt már a botrány kirobbanása után :)

Előzménycikkek:

Vona főtanácsadója: ‘március 15-e felforgató jellegű’ (írásos bizonyíték)

Vona volt akadémistája kipakol

Turner netes rádióműsorában (elérhető ITT), majd Budaházy facebook oldalán is (elérhető ITT) arcátlanul tagadta, hogy habsburgista lenne, és a Vona akadémián (amelynek hallgatója, amellett, hogy a párt alkalmazottja) labancképzés folyna (a közpénzen folyó nemzetellenes oktatásra több HVIM vezetőségi tag is eljár, akárcsak a Jobbik IT-sek).

Hírdetés

Horváth Róbert a Vona-akadémia vezető oktatója, könyvei kötelező olcasmányok az intézményben. Íme a valódi szellemisége. Pannon Front, 35. szám

Turner vezetőtársa, Zagyva Gyula Budaházy rádióműsorában hazudozott gátlástalanul és tagadta, hogy az osztrák zsidó kozmopoliták vagy a magyarmészárló Haynau hívei lennének. (Nem is értjük, miért nem marad képviselő, teljesen alkalmassá vált pártpolitikusnak.)

Scheer-Komjáthy Ádám és az Új Hajnal Rend honlapja erre lehozta Turner egy önvallomással felérő emailjét. Amelyből fekete-fehéren kiderült, hogy az ellenkezője igaz annak, amit állítanak.

És elkészítette leleplező videosorozatának első részét is: a bizonyítékok önmagukért beszélnek, de ez még mindig csak a kezdet. Sorozatunk folytatódik, a magyarellenes Vona szekta teljes leleplezéséig. Amelynek részét képezi a saját tagságát ugyancsak gátlástalanul átverő HVIM-vezetőség is.

Ami az Új Hajnal Rendet illeti, korábban (2012) a kuruc.info is ünnepelte a fiatalokból álló szerveződést, hiszen egyedüliként szálltak szembe szervezetten az Élősködők menete nevű magyarellenes, cionista felvonulással. Itt sikerült lefilmezniük moszadgyanús civil titkosszolgálati elemeket is, és rájuk is támadtak a zsidók A Jobbik ekkor sem volt sehol. Az ÚHR-es Scheer Ádám amúgy sem ijedős gyerek, 2006-ban, 16 évesen is az utcán volt, ahol kellett, 2007-ben részt vett a kurucos hídblokád Lánchídi epizódjában, később a buziterrorista felvonulás elleni önvédelmi megmozdulásokon stb (a Jobbik mára a buziellenes demonstrációkat is tiltja)

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »