Dokumentum: így szavaz a magyar gazdák ellen Kovács és Morvai az EP-ben

Tanácsadója szerint rossz az EU Közös Agrárpolitikája, de meg kell szavazni, mert különben “betámadják”. E tanácsadója Varga Géza, a Jobbik volt képviselője, jelenleg EP-képviselőjelöltje. És Morvai engedelmeskedett, több ízben is, a szocikkal, fideszesekkel közösen nyomott igent a KAP-ra 2012 óta. Meg ezer más ügyben került egy platformra Tabajdival, Göncczel, Deutsch-sal. S verte át a szavazóit, hiszen azok zömmel nem képesek utána nézni, a szép szavak mögött milyen gyakorlati tettek, voksok állnak.

Íme Varga Géza szégyenletes indoklása szövegben és képben, és itt van a szavazási jegyzőkönyv is (látható, hogy a szocikkal, Fidesszel közösen nyomták az igent Kovács Bélával közösen, mint oly sokszor, tanácsadói javaslatra. Chanád éppen hiányzott. Morvainak még egy tanácsadója van, Lóránt Károly, aki, ha Vargánál kisebb arányban is, de rendszeresen a Fideszével azonos, eurokrata álláspont elfogadását forszírozta). Közben Morvai a magyar gazdák védőszentjének állítja be magát, az ilyen voksairól meg sunyin kussol.

Íme a Jobbik EP-jelöltjének javaslata szkennelve és szövegesen, amely elfogadásra került Morvaiék részéről:

“…összességében a 2014 utánra tervezett KAP továbbra is a gazdaság méretkoncentrációt és az ipari alapanyag termelést ösztönzi a diverzifikált munkahelyteremtéssel szemben. Ezért a Jobbik alapfilozófiájából kiindulva a jelenlegi formájában nem támogatható, azonban a politikai támadások súlyával összemérve a kisebbik rossz az igen szavazat.”

Tetszik érteni: szűk körben még be is vallja a tudatos árulást Morvai tanácsadója!

Morvai-Varga álláspontja keretben

Hírdetés

Látható, Göncz Kingával, Deutsch Tomival egy platformon a nemzet ellen a “nemzeti radikálisok”, mint oly sokszor

Egy másik az EP-től delegált tanácsadó a szavazólapra annak idején odaírta a Vargáéval ellentétes különvéleményét, tehát látható, hogy nem mindenki feküdt be az EU-nak, viszont Morvai mindig a Jobbik EU-párti gazembereire hallgatott.

A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy a Jobbik Brüsszelben anarchikusan, összevissza szavazott (Kovács például más alkalommal a KAP ellen voksolt, mert normális tanácsadó anyaga került elé Varga Gézáé helyett, s több szavazás is volt a közös agrárpolitikáról),a próbálkozások dacára nem sikerült összhangot teremteni, nem csak azért, mert az idő teltével egyre inkább befeküdtek, hanem mert Morvai gyakran szabotálta a közös álláspontot, mondván, ő pártfüggetlen. Igen, de ebből még nem következik a magyarellenes szavazat, és nem következik az, hogy feminista, buzeráns és afrika bevándorló ügyekben általában ugyanúgy szavazott, mint liberális korában, amikor még az SZDSZ-nek és az MSZP-nek dolgozott hivatalosan is.

Röviden: Morvai, alias Balóné aki mai napig egy házban lakik volt férjével, teljesen hiteltelen, és lényegében az maradt, aki volt. Az elmúlt öt évben mintegy 600 millió forinttal rendelkezett EP-képviselőként, nézzük meg, hogy ebből hány devizahitelest mentettek meg, hány termelő munkahely került, és hány hold magyar földet védett meg. A válasz mindre nulla, a Jobbik ma már csak egy a rendszer pártjai közül.

Előzmény: Szavazási jegyzőkönyvek: Morvai Kovács és Chanád nem szavazott sem a homokosok, sem az afrikaiak betelepítése ellen (Chanád ekkor már nyíltan zsidó volt)

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »