Dobrev, Puccini és a puskapor

Dobrev, Puccini és a puskapor

Pofátlanul képesek a választók szemébe hazudni…

Dobrev Klára újabb országjárása hajnalán új oldaláról mutatkozik meg. Vagy nem olvassa Flaubertet vagy ha igen, akkor nem figyelmesen. A francia író ugyanis azt mondja, hogy „Kétszer és semmiért senkit se lehet lóvá tenni.” Dobrev Klára ennek ellenére Pécsen nem másodszor, hanem sokadszorra akarta lóvá tenni a magyarokat a nagy semmiért. Az eredmény várhatóan ezúttal is borítékolható lesz: egy nagy nulla.

Azt mondta beszédében ez a Gyurcsány szellemi emlőin nevelkedett brüsszelita jóasszony, hogy „Szerezzük végre vissza a jogunkat a saját életünk feletti ellenőrzéshez. Ezt akarjuk.” Hogy mi van?

Ugye tudjuk: mást sem csinál a gyurcsányista sötét alakulat, mint fennállása óta tolja Brüsszel szekerét, és első számú politikai célként az európai egyesült államok létrehozását támogatja. Ez pedig nem más, mint a nemzetállamok szuverenitásának megszüntetése, az unió országainak egy szűk, magántőkés, globalista elit érdekeinek szolgálatában való, egy központú kormányzás megteremtése. Ami egyet jelent a választások formálissá tételével.

Magyarán: teljesen mindegy, kik gyakorolják személy szerint a hatalmat, azok soha nem a választók, hanem mindig a globalista elit érdekeit képviselik. A brüsszeliták másra sem várnak, mint hogy eszköztelenné, kiszolgáltatottá tegyék az önállóságukhoz, függetlenségükhöz végre újból alappal szenvedélyesen ragaszkodó magyarokat. A népszaporulat helyébe a migrációt applikálnák, a genderideológia pedig kötelező tantárgy lenne nemcsak az iskolákban, de már az óvodákban is. Nem szólva a háborúról, ahova a jobbikos Potocskáné Kőrösi Anita simán katonákat is képes lett volna küldeni. Na, nem a saját családtagjait, de máséit annál inkább.

A háborúpártiság tehát Dobrevékkel általánossá válna, a békét, a tűzszünetet csak hírből ismernénk. Biden elnök épp a napokban hozott félmilliárd dollár muníciót Kijevnek. Amíg tehát az ukránok nem fogynak ki a pénzből, addig folytatják a háborút, s addig a halottak tíz- és százezreit temetik el teljesen értelmetlenül. Ha ugyanis a Nyugat nem támogatná a háborút, nem segítené pénzzel, fegyverrel, az ukrán hadsereget, Zelenszkij egy héten belül kapitulálna.

Ezt a Nyugatot támogatja ezerrel Dobrev. És ennek kapcsán van képe azt mondani, hogy „Szerezzük végre vissza a jogunkat a saját életünk feletti ellenőrzéshez. Ezt akarjuk” – miközben ennek éppen az ellenkezője a szándékuk. Ehhez kell az a nagy arc, ami a honi politikai életben nincs senki másnak, csak Böszmének és Böszménének. Annyira pofátlanul képesek a választók szemébe hazudni, hogy a fal adja a másikat.

Minden olyan érték, amit az Orbán-kormány napjainkban képvisel, s amiért a magyarok sokadszorra megválasztották, s amiért ragaszkodnak hozzá, hogy még hosszú ideig ő maradjon a kormányfő, az menne a levesbe.

Hírdetés

De addig még kapóra jön Dobrevnek a jelen demokratikus állapota, hogy azt akarja visszaszereztetni kormánya által, ami jelenleg is minden magyar polgárnak a rendelkezésére áll. S ha ne adj’ Isten, egyszer mégis Dobrev lenne a magyar köztársaság vezetője, akkor éppen azt szüntetné meg, aminek mantrázásával most kampányol. Flaubert nem ismerte a tőről metszett kommunistákat, csak a szintén vérgőzös jakobinus elődeiket, ezért mondhatta azt, hogy kétszer senkit nem lehet lóvá tenni. Itt vannak például a DK kritikamentes követői, akiket akkor is fel lehet ültetni az Orbán-gyűlölő vonatra, ha rajtuk kívül mindenki tudja, hogy Gyurcsányék demokratikus úton nem szerezhetnek hatalmat ebben az országban.

Beveszik azt programot is, amit pécsi nagygyűlésén mondott Dobrev: 1. „Fel kell készülni az Orbán-kormány bukására és utána az ország kormányzására.” 2. „Mindent el kell követni annak érdekében, hogy ennek a nemzetvesztő politikának a bukása minél hamarabb bekövetkezzen.”

Csak egyet nem mond: hogyan? Mi az, hogy fel kell készülni az Orbán-kormány bukására.

Orbán Viktor évértékelőjében viccesen Puccini nevét emlegette. De nem a Bohéméletre gondolhatott, sokkal inkább a puccsra, amit titokban a kormány ellen akarnak végrehajtani. Mint Ukrajnában 2014-ben, kormányra ültetve a Nyugat-barát kabinetet.

Az embernek van olyan érzése, a célokból az sejlik ki, hogy mintha Dobrev is Puccinit szeretne hallgatni leginkább…

Azért tehát nem árt – ahogy Orbán mondta – ha a honvédelmi miniszter szárazon tartja a puskaport. 

Horváth K. József

A szerző szerkesztő

www.magyarhirlap.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »