Dobrev Klára újabb magyarellenes hazugságai

Dobrev Klára újabb magyarellenes hazugságai

A Gyurcsány házaspár maga a négy lábon járó innováció. Ferenc testvérnél ugye a kígyók kígyóznak, Klára asszony pedig feltalálta a csőben a lyukat. Iványi Gábor lelkész – Soros György helyett – most akár a vele amúgy is lelki rokonságban lévő házaspárt is fölterjeszthetné Nobel-díjra.

Az újító szellem különösen aktuális most, az EP kampány kezdetén, aminek tiszteletére minden párt ki akar találni valami szívhez szólót, amivel növelni reméli szavazóinak számát.

Dobrev Klára például azt, hogy a társadalmat lázba hozó gondolatokkal amúgy is gyengén eleresztett Demokratikus Koalíció aláírásokat gyűjt azért, hogy Magyarország maradjon az Európai Unió tagja. Ugye, hogy ez maga az innováció? Bár egy pöti mégse, mert az MSZP egy fél nappal hamarabb jelentette be ugyanezt a fantasztikus voksvonzó truvájt. Valamiért ezek a liberális jóemberek most is ugyanarra gondoltak, mint elődeik: beülnek a készbe és a maguk javára fordítják mindazt, amiért a Fidesz az elmúlt nyolc év alatt nagyon is megdolgozott. Hiszen kétségtelenül Orbán Viktor és kormányának munkája kellett ahhoz, hogy napjainkban a magyarok nyolcvan százaléka uniópárti legyen. Legnagyobb arányban Közép-Európában.

Mit csinál tehát Dobrev Klára? Lenyúlja ezt a munkát, a magyarok elé téve egy olyan kérdőívet, amiről tudja, a honfitársaink elsöprő többsége igennel válaszolna rá és nyugodt lelkiismerettel aláírja. Már ha valakit nem riaszt el a DK-s aláíróstandok taszító látványa és gyanútlanul odamegy, ahol sokan vannak, mint a cucliban, mikor megérkezett a banán.

A Demokratikus Koalíció ezzel az aláírásgyűjtéssel azt a látszatot igyekszik kelteni, mintha rajta múlna Magyarország uniós tagsága. Arra ösztökél, hogy jaj-jaj, írjuk alá gyorsan, nehogy kimaradjunk az Európai Unióból.

Hírdetés

Szimpla átverés tehát a legújabb DK-s, szocialista „innováció” is. Magyarázatként aljas módon még hozzácsapják azt a hazugságot is, Orbán „ahogy kivezette a Fideszt a Néppártból, úgy fogja kivezetni Magyarországot is az Európai Unióból.” A Fideszt ugyanis senki nem vezette ki a Néppártból, tagságát saját maga kérésére függesztették föl addig, amíg a bölcsek tanácsa elkészíti május 26. utánra jelentését.

A Gyurcsány házaspár minden új üzenete tehát továbbra is hazugságra épül. Ha valaki ezek után véletlenül mégis aláírná a bevándorláspártiak gyűjtőívét, amellyel a DK (MSZP) szintén a migránsbarát európai elit szerekerét akarja tolni, akkor számoljon vele, hogy könnyen a fejére eshet Ferenc testvér másik komoly innovációja, a terépcsecső.

Horváth József – https://leander.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »