Dobrev Klára rátámadt Karácsony Gergelyre

Az LMP azt kéri, a Demokratikus Koalíció „tagozatai” döntsék el végre, melyik álláspontot képviselik a kampányviták ügyében.

Hírdetés

Gál József, az LMP szóvivője szerdai online is követhető sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a kampányban „Dobrev Klára vezeti a budapesti sárga villamost”.
   
Rámutatott: az EP- és önkormányzati választáson szövetségben induló DK, MSZP és Párbeszéd szimbiózisban működne, de a listavezetőktől érkezett „kinyilatkoztatás” szöges ellentétben áll egymással. Felidézte, hogy kedden Dobrev Klára, a DK európai parlamenti listavezetője azzal támadta Magyar Pétert, hogy felelős jelöltnek kötelessége minden vitát vállalni a kampányban és elfogadhatatlan, hogy nemet mondott az ATV-felkérésre.
   
Szerdán Karácsony Gergely, fővárosi listavezető „magyarpéterezett” egyet és nevetséges érvekre hivatkozva lemondta a szintén ezen televíziós csatorna által szervezett vitát. A DK egyik listavezetője elmondta, hogy mindenkinek el kell mennie a vitára, míg a másik elmondta, hogy nem megy el vitázni – összegzett, úgy értékelve a történteket, hogy ezzel „Dobrev Klára rátámadt Karácsony Gergelyre is”.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »