Dobrev Klára eltűnése felér egy beismeréssel

Dobrev Klára eltűnése felér egy beismeréssel

Legutóbb nem kevesebb mint negyed éve, tavaly november 14-én jelent meg a nyilvánosság előtt

Dobrev Klára eltűnése felér egy beismeréssel. Deutsch Tamás szerint Gyurcsány feleségének előbb-utóbb válaszolnia kell a kérdésekre – írja a magyarnemzet.hu.

Olyan ez, mint amikor a büntetőeljárás során a gyanúsított megtagadja a vallomástételt – mondta a lapnak Deutsch Tamás arról, hogy Dobrev Klára gyakorlatilag eltűnt a nyilvánosság elől a brüsszeli korrupciós botrány kitörése óta. A Fidesz EP-képviselője szerint Gyurcsány Ferenc feleségének ugyanakkor más botrányos ügyekkel, így a guruló dollárokkal, valamint a baloldal által importált, Budapesten járókelőket verő terroristákkal kapcsolatos kérdésekre is választ kellene adnia – fogalmazott a magyarnemzet.hu.

Dobrev Klára eltűnése, eltüntetése, a nyilvánosságból való szinte teljes kivonulása kezd beismeréssze­rűvé válni – fogalmazott Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője hangsúlyozta: mindez pont akkor kezdődött és azóta tart, amióta december elején kirobbant Brüsszel legsúlyosabb korrupciós botránya, amelyben hétről hétre válnak gyanúsítottá Gyurcsány Ferenc feleségének közvetlen párt- és frakciótársai. 

Dobrev Klárának, a DK EP-képviselőjének eltűnés helyett választ kellene adnia a korrupcióban érintettekkel való kapcsolatára, sőt esetleges saját érintettségére is – jelentette ki Deutsch Tamás, aki szerint Gyurcsány Ferenc feleségének mint a DK árnyék-miniszterelnökének más botrányos ügyekkel kapcsolatban is meg kellene szólalnia, állást kellene foglalnia – írja a magyarnemzet.hu.

Ezek közé sorolta a dollárbaloldalként elhíresült botrányt, amelyben kiderült, hogy a tavalyi országgyűlési választás során négymilliárd forintnyi dollár gurult Amerikából a baloldal kampányába. Deutsch Tamás szerint az üggyel kapcsolatban eddig nyilvánosságra hozott két titkos­szolgálati részjelentés alapján mára világossá vált, hogy a baloldal ebben az ügyben is annak vezetője, Gyurcsány Ferenc gyakorlatát folytatja, miszerint hazudnak reggel, délben meg este. Rámutatott: „a baloldali pártok a kampány előtt ugyanis azt állították, hogy fel sem merülhet külföldi támogatás, amikor pedig lelepleződtek, akkor azt, hogy erről nem is tudtak, semmit sem láttak, nem is voltak ott.”

Hírdetés

Mára ráadásul kiderült az is, hogy a guruló dollárok jelentős része, legalább egymilliárd forint a DK-hoz köthető Oraculum 2020 Kft.-hez került, amely az EzaLényeg.hu nevű propagandaportál felelős kiadója – hangsúlyozta.

Mindezeken túl az „árnyék-miniszterelnök” asszony azzal kapcsolatban is kifejthetné az álláspontját, hogy a külföldi kampánytámogatást elfogadó választási szövetségesei immár terroristákat is importálnak külföldről, akik Budapestre érkezve véresre verik a járókelőket – mondta a Fidesz EP-képviselője. Mint fogalmazott, „ezek a botrányok erősen eltalálták az árnyékkormányt és annak árnyék-miniszterelnökét, akinek hallgatása, magatartása mindennél árulkodóbb” – olvasható az oldalon.

Olyan ez, mint amikor a büntetőeljárás során a gyanúsított megtagadja a vallomástételt – összegzett Deutsch Tamás, aki szerint ugyanakkor Gyurcsány Ferenc feleségének előbb-utóbb racionális válaszokat kell adnia a botrányokkal kapcsolatos racionális kérdésekre. 

Ismert: Dobrev Klára legutóbb nem kevesebb mint negyedéve, tavaly november 14-én jelent meg a nyilvánosság, ezen belül is a sajtónyilvánosság előtt az úgynevezett árnyékkormányinfón, azóta egyetlen alkalommal szerepelt a baráti ATV-ben, illetve csupán közösségi oldalán oszt meg bejegyzéseket. 

Végül, de nem utolsósorban: aprócska, ám annál beszédesebb eset történt a napokban a DK-hoz közel álló, azzal vállaltan lojális Ellenszél.hu-n. A portál kedden közölt felhívást, miszerint „csatlakozz hozzánk, és légy része a Demokratikus Koalíció pártalapítványának, Dobrev Klára háttércsapatának! Eljött az ideje, hogy megmutassuk: Dobrev Klára mellett egy széles és erős közösség áll.” A jelek szerint ugyanakkor a portál elhamarkodottan, a pártközponttal nem egyeztetve tehette közzé a felhívást, mivel azt másnapra már törölték is onnan. 

www.magyarhirlap.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »