Döbbenetesen sokan követik el ezt a szabálytalanságot itthon – videó

Döbbenetesen sokan követik el ezt a szabálytalanságot itthon – videó

Az autópálya-kezelők minden évben elképesztő mennyiségű illegálisan lerakott hulladékot szállítanak el a pihenőkből, de az eseteket jelentik is a hatóságoknak.

A férfi megérkezett, leparkolt, és mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, elkezdett zsákokat kipakolni a kocsiból – kezdte beszámolóját a MKIF Zrt. Az illető hat zsák hulladékot tett le a kukák mellé, majd visszaült a járművébe és elhajtott.

Az autópálya-kezelő vállalat nem győzi hangsúlyozni, hogy az autópálya melletti pihenők nem szemétlerakók. A MKIF csak 2024-ben eddig 125 tonna illegálisan lerakott szemetet szállított el, sőt,

Hírdetés

olyan mérnökség is akadt, ahol 5 nap alatt 75 tonna szemét keletkezett.

A kirakott hulladék többnyire kiskertekből, építkezésekről származik, de volt olyan is, hogy egy vadász az állatok feldarabolása után így szabadult meg a maradványoktól.

Hozzáteszik, minden olyan esetben, amikor a kamerarendszer ilyesmit rögzít, az autópálya-kezelő a felvételt és a rendszámot továbbítja a rendőrség felé.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https://www.facebook.com/mkifzrt/videos/531674612817197/&show_text=false&width=560&t=0


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »